Home / CORONAVIRUS INFO / Podaci za razdoblje od 29. listopada do 1. studenog: 50 novo inficiranih u VPŽ, od čega 13 iz Slatine

Podaci za razdoblje od 29. listopada do 1. studenog: 50 novo inficiranih u VPŽ, od čega 13 iz Slatine

Prema dobivenim podacima od Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije, a koji se odnose na uzorke iz Cabune od četvrtka 29. i petka 30. listopada i Opće bolnice Virovitica od 30. i 31. listopada, uz određeni broj još uvijek neanaliziranih uzoraka, područje Virovitičko-podravske županije bilježi 37 novo inficiranih virusom SARS-CoV-2, dok je jedna osoba s područja Đulovca, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Njih 19 je muškog, a 18 ženskog spola. Starije životne dobi je njih osmero, 22 ih je srednje, a sedmero je mlađe životne dobi. Oni dolaze s područja sljedećih gradova i općina: Virovitica (11), Slatina (9), Pitomača (7), Mikleuš (2), Čačinci (1), Sopje (3), Orahovica (2), Čađavica (1), Suhopolje (1).

Na liječenju u Općoj bolnici Virovitica trenutno je 13 pozitivnih COVID-19 pacijenata, od kojih njih dvoje nisu s područja VPŽ, već iz Grubišnog Polja i Osijeka, dok je pacijent iz Rijeke, prevezen u Respiracijski centar u Osijeku. i Rijeke. U KBC-u Osijek su i nadalje četiri pacijenta s područja Virovitičko-podravske županije. Svi se nalaze u Respiracijskom centru na respiratoru.

Od početka korona virusa, na području Virovitičko-podravske županije, 745 osoba se zarazilo COVIDOM-19. Istodobno, sedam žena i sedam muškaraca, preminulo je s područja VPŽ. Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, apeliraju na odgovorno ponašanje, uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera.

Došli su nalazi od 31.10. i 01.11. Ukupno 96, od toga 73 negativna, 10 u obradi i 13 pozitivnih, 10 osoba muškog spola, 3 ženskog, starija dob 4, srednja 9. Blaže kliničke slike. Dolaze iz Slatine (4), Virovitice (2,) te po jedan iz Sopja, Pitomače, Špišić Bukovice, Nove Bukovice, Bušetine, Grubišnog Polja i Kladara.

x

Check Also

„Glasnici istine za Vukovar“

U povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org