DOGAĐANJANASLOVNICA

Koncert Psihomodo popa večeras pod šatorom na Javorici, defile motorista i stunt show otkazani zbog kiše

Od 22 sata večeras će na Javorici u velikom šatoru a u okviru 7.Motosusreta zapjevati i zasvirati Davor Gobac i Psihomodo pop.

Kao predgrupa Psihomodo popu od 20 sati nastupiti će rock grupa Euphoria.

Defile motorista ulicama Grada Slatine je nažalost onemogućila kiša, baš kao i stunt show Deana Špoljara koji se trebao odvijati u ovim trenucima.

MK Speed Slatina uz suorganizaciju Grada Slatina, TZ Grada i Slatinskog informativnog centra unazad nekoliko dana intezivno priprema 7.Motosusrete na Javorici. Teren iliti velika livada uz Javoricu spremna je za motoriste i ostale zaljubljenike u motore.

Posjetitelji koncerata će večeras imati prilike po povoljnim cijenama kušati pravu bikersku hranu-kobasice,ćevape,pljeskavice….a neće ostati niti žedni jer će biti i velika ponuda pića.

Postavljen je veliki šator koji će dobro doći u večernjim satima kada se održavaju koncerti jer su večeri postale hladnije, a također je dobro osiguranje da će se sve održati kako je planirano s obzirom na kišu koja pada.

tks/Foto:R.Turkalj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot