DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Komičari comedy kluba Studio Smijeha po drugi put ovoga ljeta nasmijavali Slatinčane “pod zvijezdama”

Ovogodišnja manifestacija Ljeto u kinu 2023, odnosno Kino pod zvijezdama, po drugi put ovoga ljeta Slatinčanima je neobično hladnu ljetnu večer barem malo ugrijala trenirajući njihove trbušne mišiće.

Premda je sinoć (srijeda) trebala nastupiti isključivo ženska ekipa, iz opravdanih razloga je zamijenjena jednako talentiranom i smiješnom četvorkom iz comedy kluba Studio Smijeha pa su tako uz osnivačicu kluba i voditeljicu večeri, Marinu Orsag, nastupili Miranda Lončar (BiH), Branko Krsmanović (BiH) i Sanela Lovrek (HR), i to uz pokroviteljstvo POU Slatina i LAG-a Marinianis.

Uloga voditeljice večeri ponovno je pripala Marini koja svojom šarmantnom pojavom i duhovitim anegdotama uvijek osvoji srca publike, a ovoga ih je puta odlično zagrijala za nastupe svojih kolega pa je atmosfera od samog početka bila vrlo vruća unatoč nešto nižim temperaturama.

Tematika showa bila je raznovrsna – dopadljivo vulgarna i nenamjerno uvrjedljiva s osvrtom na vlastita iskustva. Publika je uživala u načinu kako se neke i ne tako lijepe teme mogu učiniti humorističnim. Ekipa je prisutne zabavljala svojim oštrim humorom, promišljenim forama i dosjetkama iz svakodnevnog života, a našlo se tu nešto i improvizacije.

Znamo da je smijeh lijek, a sudeći prema tome kako su se mnogi nasmijali do suza – čini se da će velik dio publike nakon ove večeri još dugo biti zdrav.

Slatinčani se uz suradnju s Pučkim otvorenim učilištem godinu po godinu polako upoznaju s fenomenom stand-up komedije jer, premda je situacija mnogo bolja nego prije deset i više godina, ipak je to žanr koji se još uvijek mora afirmirati među domaćom publikom, a organiziranje ovakvih večeri odlična je stepenica prema tome cilju.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button