Home / NASLOVNICA / Klinci Apokalipse obranili naslov na odličnom turniru u Novoj Bukovici

Klinci Apokalipse obranili naslov na odličnom turniru u Novoj Bukovici

Jučer je na odlično uređenom malonogometnom travnatom igralištu u novobukovačkoj ulici Zrinskih i Frankopana održan 2.malonogometni turnir kojeg Malonogometni klub  Apokalipsa organizira povodom Dana Općine Nova Bukovica. Turnir je kao i prošle godine bio zatvorenog tipa, a pozivnice za sudjelovanje ove su godine dobili Škola nogometa Slatina, NK Mladost Čačinci, NK Voćin, NK Virovitica, ekipa MNK Sokak iz Nove Bukovice te naravno domaćini MNK  Apokalipsa. Dobno ograničenje ove je godine bilo 15 godina, a nakon međusobnih odmjeravanja snaga ekipa smještenih u dvije skupine u finalu su završili pobjednici skupina Voćin i Apokalipsa. Bez obzira što se radilo o klincima kvaliteta nogometa na turniru bila je na itekako zavidnoj razini, a upravo su dvije navedene ekipe pokazale najviše pa je finalna utakmica bila  pravi melem za oči. Bilo je tu i lijepih akcija, ozbiljnog taktičkog pristupa od prve do zadnje minute, čvrstih borbenih duela, sjajnih obrana vratara i tek jedan pogodak koji je pao u samoj završnici  kojim je Matej Bračun osigurao veliku pobjedu svojoj Apokalipsi. Tako je ekipa vođena Dariom Petrovićem uspjela s minimalnih 1:0 slaviti protiv isto tako odlične družine iz Voćina koju je do drugog mjesta na turniru vodio Ivica Ević. Treća je sasvim zasluženo bila Virovitica koja u utakmici za broncu svladala Slatinu 4:1.

Najbolji strijelac turnira je spomenuti Matej Bračun. Za najboljeg vratara proglašen je još jedan član pobjedničke ekipe Leo Bračun dok je laskava titula najboljeg igrača turnira završila u rukama člana Voćina Marka Jozića. Sve je utakmice turnira, koji se protegnuo od kasnih popodnevnih sati sve do dva sata prije ponoći, gotovo bez iti jedne pogreške sudio sve bolji i bolji mladi sudac Luka Pastuović.   Medalje i pehare najboljim pojedincima i ekipama uručili su predsjednik i potpredsjednik Apokalipse Dražen i Dario Petrović te zamjenik načelnika Općine Nova Bukovica Tomislav Dereš.

Turnir je i ove godine zaslužio visoke ocijene sudionika, nitko nije ostao niti gladan, a niti žedan, a zasluge za to idu članovima Apokalipse predvođenim neumornom braćom Petrović  i vrijednim ljubaznim domaćicama, te naravno samoj Općini Nova Bukovica koja je bila pokrovitelj i ovogodišnjeg izdanja turnira za kojeg će se u narednim godinama, s obzirom na sve navedeno, itekako tražiti ulaznica za sudjelovanjem.

dj

Foto: Damir Jukić

x

Check Also

U Slatini održan Domaći interdisciplinarni znanstveno-stručni skup „Podravska Slatina u Domovinskome ratu“

U Slatini je jučer održan Domaći interdisciplinarni znanstveno-stručni skup „Podravska Slatina u Domovinskome ratu“ koji ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org