DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Klier i Ostojić nižu pobjede u veteranskoj konkurenciji

I jučer (23.8.) smo skočili do teniskih terena gdje se igra još jedno izdanja Slatina open-a.

A vidjeli smo nekoliko zanimljivih susreta. Jedan od tih nije bio ogled drugog kola između Desančića i Ostojića jer je već u prvom setu pri 4:3  vodstvu Ostojića Desančić bio primoran predati.

Sve je pak prštalo u atipičnom dvoboju velikog iskustva i neobuzdane mladosti. S jedne strane terena bio je praktički 60. godišnjak Radoje Medenica, a s druge strane tinejdžer Filković. Mladi Filković dobio je prvi set 6:1. Lukavi veteran iz Orahovice uzvratio je udarac u drugom sa 6:4 no godine su došle na naplatu u trećem gdje Filković sa 6:0 dominantno  maršira u četvrtfinale.

Tamo se plasirao i Denis Vurdelja koji je bez ikakvih peripetija i komplikacija apsolvirao Mario Mikića sa 6:0 i 6:2.

U drugom kolu veteranske konkurencije Slavko Mađarić je predao meč Đurđenovčaninu Ivici Kovačeviću.

Jučer su igrana i četiri susreta parova veteranske konkurencije. To je jedini dio turnira gdje se igra po skupinama. U skupini A Ćurić i Tomljanović, inače najveći favoriti turnira, glatko su sa 6:1 i 6:2 svladali Kizivata i Cicvarića. U skupini B Dražen Klier i Dragan Ostojić prvo su ”ispreslušali” Maria Majačića i Daniela Medveda sa 6:0 i 6:3, a nedugo zatim isto učinili Vujiću i  Slobodinskom  prepustivši im u dva seta također samo tri gema (6:1 6:2). No tu nije bio kraj tog meča jer su poraženi uložili žalbu o kojoj će danas odlučivati organizacijski odbor turnira. Utjehu nakon tog poraza Vujić i Slobodinski donekle su pronašli u lakom trijumfu protiv Majačića i Medveda rezultatom 6:0 6:2.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button