DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Klenovci deseti put za redom prvaci županije!

Posljednje kolo županijske lige Virovitičko-podravske županije u disciplini lov ribe udicom na plovak održano je u nedjelju 17. rujna na slatinskom starom bajeru. Domaćin tom posljednjem kolu bila je ŠRU Šaran iz Bakića.  I prije tog posljednjeg kola ekipa slatinskog Klena 1 već je osigurala naslov prvaka županijske lige no zato se vodila velika borba za drugo i treće mjesto i to između nekoliko ekipa.

Uz nešto nižu razinu vode od uobičajene očekivali su se i slabiji ulovi no na kraju se riba dobro lovila i ostvareni su dobri rezultati. Tako je najveći pojedinačni ulov ostvario Tihomir Ištvanović (Klen Slatina 2) sa ulovom od 8.870 grama ribe u sektoru B. Pobjedu u posljednjem kolu uzela je ekipa Drava Terezino Polje. Novi stari prvaci članovi Klena 1 bili su drugi, a ekipa Mrene iz Gornjeg Miholjca treća. Ekipa Klen Slatina II zauzela je 6. mjesto.

U konačnom ekipnom poretku lige za 2023. godinu u konkurenciji 12 ekipa novi naslov prvaka županije uvjerljivo je osvojila ekipa Klen Slatina 1 u sastavu Željko Vilk, Robert Keller i Adrijano Idek. Klenu je to  već 12. naslov prvaka županijske lige i deseti uzastopni (!) naslov u ukupno 15 godina postojanja županijske lige. Drugo mjesto u ukupnom poretku zasluženo je osvojila ekipa Drava Terezino Polje dok je ekipa Klen Slatina 2 u sastavu Leon Ištvanović, Tihomir Ištvanović i Jovica Beneš osvojila 3. mjesto.

U konačnom pojedinačnom poretku lige za 2023. godinu u konkurenciji 49 sportskih ribiča novi naslov najuspješnijeg natjecatelja županijske lige ponovno je odnio Adrijano Idek iz ekipe Klen Slatina 1. Drugo mjesto zauzeo je Tihomir Ištvanović ( Klen Slatina 2 ) dok je treće mjesto zauzeo Robert Keller (Klen Slatina 1).

Od ekipa sa slatinskog područja u županijskoj ligi nastupile su još ekipe Mrena Gornji Miholjac koja je ligu završila na visokom 4. mjestu te ekipa Šaran Bakić na 11. mjestu.

ai/dj

Županijska liga 2023

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button