DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Kiša tek nakratko prekinula feštu u Nazorovoj

Veliku feštu od druženja, sporta i rekreacije u Nazorovoj u ovim je trenucima tek nakratko zaustavila kiša. No ne daju se tek tako lako srdačni domaćini i brojni gosti jer tu je šator i prostor Doma gdje svi zajedno s nestrpljenjem čekaju prestanak padaline i nastavak ovih uvijek dobrodošlih susreta.

Inače treba li ponoviti da ste svi dobrodošli u Nazorovu. Stoga požurite, druženje, zabava i pokoja čašica razgovora čekaju na Vas!

Da, danas se u Nazorovoj tradicionalno obilježava Dan državnosti. U tu priču kojom se uzgred obilježava i Dan Mjesnog odbora Vladimir Nazor uvijek spremno uskače i Grad Slatina i kao suorganizator, ali i kao glavni pokrovitelj.

Nakon odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima održanog u prijepodnevnim satima zabavno sportski program započeo je u 14 sati svečanim otvorenjem malonogometnog turnira i dječjih igara u starim sportovima. Program otvorenja vodila je Mihaela Feldi prigodno se osvrnuvši na povijest Mjesnog odbora Vladimir Nazor kao i na značaj Dana državnosti Republike Hrvatske. Svečanosti su prisustvovali brojni posjetitelji, sudionici igara, a bili su tu i zamjenik gradonačelnika Ilija Nikolić, predsjednica MO Vladimir Nazor Stojanka Varju i gradonačelnik Denis Ostrošić kojem je pripala čast da igre proglasi otvorenim.

Ne treba zaboraviti spomenuti i novitet proslave u Nazorovoj, a to je sudjelovanje i Streljačkog kluba Miholjac koji je zainteresiranim posjetiteljima omogućio da se pod stručnim nadzorom okušaju u gađanju mete zračnom puškom. Za klince su organizatori osigurali i veliki napuhanac. U organizaciji dječjih igara je i Udruga za sport i rekreaciju Podravac Sopje uz čije je savjete i iskustvo sve puno lakše. Malonogometni turnir okupio je čak 8 ekipa koje u ovim trenucima nestrpljivo čekaju zeleno svijetlo organizatora za nastavkom turnira. Treba li uopće spominjati da su gostoljubivi domaćini mještani mjesnog odbora ponovno na visini zadatka i da sve goste dočekuju sa osmijehom na licu i širokih ruku. Trenutno su na stolovima kiflice, i piće je besplatno, a večera za sve najavljena je za 19 sati po završetku igara i proglašenju najboljih ekipa.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button