DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Kiša golova i sjajne utakmice na slatinskom turniru

U fantastičnoj malonogometnoj večeri pala je odluka tko ostaje u turniru, a tko još dobiva šansu da sutra izbori ulaznicu za četvrtfinale.

U žestokoj konkurenciji za ljepoticu osmog dana turnira ta čast pripala je nevjerojatnom obračunu Rt Vuković i Vodoinstalacije Tunić Đulovac. Koliko je tu samo bilo rezultatskih preokreta i sjajnih akcija teško je sažeti u rečenicu dvije. Ako bi nešto trebalo izdvojiti bio bi to povratak u drugom dijelu već otpisanog igrački desetkovanog Rt Vuković, a kojeg je nevjerojatnom partijom začinjenom volejčinom u devedeset vukao nezadrživi Denis Hodak pobravši pri tom i zaslužene ovacije prepune dvorane. Imale su i Vodoinstalacije i svog majstora u vidu golgeterski raspoloženog Ivana Jakovića no on je iza sebe imao puno širu igračku potporu i to je bilo ono što je odlučilo pitanje pobjednika ove lude utakmice.  

Žestoko su po ulaznicu za posljednjih osam krenuli i Willy i Lopta. Poveo je Willy preko Jozića, a Lopta preokrenula golovima Matokovića i Hudoletnjaka. Nakon izjednačujućeg gola Vicića i jedni i drugi su u samoj završnici čvrsto stisnuli gard i zaboravili na napadačke akcije znajući da s podjelom bodova i jedni i drugi idu dalje.

Junačku partiju pružio je Taxi Roko protiv favoriziranog Errora. Odmah od početka krenuli su žestoko ka vratima Lukca i nakon nekoliko dobrih šansi taj hrabri pristup nagrađen je vodstvom kojeg je potpisao Đuričić. Ponovno su se dugo tražili članovi najtalentiranije domaće slatinske momčadi i tek potkraj prvog dijela se konačno pronašli zahvaljujući ubodu Zdelara. I u nastavku je Taxi vozio ludo možda čak i na gornjoj granici svojih mogućnosti, a onda je sav taj veliki trud u samo nekoliko sekundi pao u vodu. Taj neobuzdani taksimetar ugasili su Dorian Bogati i Zdelar i tu je priči o možebitnom velikom iznenađenju bio kraj.

Kod veterana također zanimljiv okršaj ponudili su Pomalo i Dudovo bure. Sve do treće minute nastavka gledali smo izjednačen dvoboj, a onda je prvo Despotović iz slobodnog udarca blago zaljuljao, samo minutu kasnije iz kontra ga dobro nagnuo Prša, da bi nedugo zatim do kraja bure prekrenuo odmjerenim preciznim udarcem Podmanicki.

Zbog nevjerojatnog tempa i dinamike igre bio bi grijeh izostaviti iz ovog izvješća utakmicu kadeta  između No limit Tvina i Mladeži Letnica gdje se išlo 120 kilometara na sat i gdje su na koncu zasluženo slavili Letničani.

Po završetku utakmica održan je ždrijeb parova sutrašnjih (4.1.) utakmica u kojima će se tražiti još tri putnika u četvrtfinale. U tim utakmicama najboljih drugoplasiranih iz skupina sastat će se CB Willy OPG Jaković i Vodoinstalacije Tunić Đulovac, The room & prijatelji i Suz Zvonimirovac te Tuturutu Tehnoplast i Apokalipsa Fast food Alcatraz.

Damir Jukić

U – 11

NA Grga II –  Nk Slavonija Sladojevci 8:0

 

U – 13

CB  Titro Virovitica- Nk Slatina I 0:0 (3:2-6m)

Brk Voćin –  Nk Slatina II 3:0                         

 

U – 15

Nk Slatina II – Nk Slatina I 1:2

 

U – 17

Mladež Letnica –  No limit Tvin 3:1

 

Veterani

Pomalo –  Dudovo bure 4:1 (Despotović, Prša, Marković, Podmanicki/Pohiba)

 

Seniori

Racing team Vuković –  Vodoinstalacije Tunić Đulovac 5:7 (De. Hodak 3, Do. Hodak, Tomić-ag /I.Jaković 3, Tomić, Perić, Pilinger, Iličić)

CB Willy Opg Jaković – CB Lopta 2:2 (J.Vicić, M.Jozić/Matoković, Hudoletnjak

Error 404 Lounge bar Nino –  Taxi Roko 6:3 (Zdelar 2, Dor.Bogati, Babić, Sopjanac, Rastija/Orosaj 2, Đuričić)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button