Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICASPORT

Kireta i Gracek zasluženo trilerom do naslova na ovogodišnjem Memorijalnom teniskom turniru “Za Dašu”

Da ovogodišnji turnir uđe u kategoriju jednog od najnapetijih pobrinuli su se i finalisti u veteranskoj konkurenciji. Novim tie-breakom i rezultatom 9:8 ovogodišnju titulu odnio je par Karl – Zdjelar.

U spomen na prerano preminulog Davora Majačića, Teniski klub Slatina i ove godine organizirao je 2. Memorijalni turnir „Za Dašu“.

Turnir je okupio 60-ak igrača u konkurenciji parova u seniorskoj i veteranskoj +50 kategoriji. Većinom se radi o rekreativnim igračima iz TK Slatina uz nekoliko parova iz Virovitice, Orahovice i Donjeg Miholjca.

Na tradicionalno odlično pripremljenim terenima turnir je započeo već od 10 sati kvalifikacijskim mečevima. U seniorskoj konkurenciji do polufinala su dogurali parovi Kireta – Gracek / Petrak – Rakitničan i Krstičević – Telišman / Felendeš – Mihić.

Nakon napetog meča i pobjede u tie-breaku rezultatom 9-8 Kireta i Gracek krenuli su prema finalu i virovitičkom paru Felendeš – Mihić koji su nadigrali umorne Krstičevića i Telišmana koji su svoj put na turniru započeli iz kvalifikacija i bili jedno od ugodnijih iznenađenja ovogodišnjeg turnira.

U meču dostojnom finala novim trilerom u tie-breaku (9:8) slavili su Kireta i Gracek i time zasluženo ponijeli titulu pobjednika ovog memorijalnog turnira u seniorskoj konkurenciji.  Favorizirani Virovitičani i osvajači brojnih turnira u županiji, ovaj puta morali su se zadovoljiti drugim mjestom.

U veteranskoj konkurenciji nakon odigranih skupina u polufinalu snage su odmjerili parovi Karl – Zdjelar / Pauk – Bjelica (9:6) i Kizivat – Jeremić / Tomljanović – Medenica (6:7 W.O.).

Da ovogodišnji turnir uđe u kategoriju jednog od najnapetijih pobrinuli su se i finalisti u veteranskoj konkurenciji. Novim tie-breakom i rezultatom 9:8 ovogodišnju titulu odnio je par Karl – Zdjelar.

Pokrovitelj ovogodišnjeg turnira bila je Turistička zajednica Grada Slatine čiji je direktor Jurica Bosak uz predsjednika TK Slatina Slavena Mađarića sudionicima finalnih mečeva uručio pehare i prigodne poklone.

Time je završilo ugodno cjelodnevno druženje na teniskim terenima TK Slatina uz evociranje brojnih uspomena koje su tijekom godina nastale s pokojnim Dašom. (Tekst i foto: Marijo Kokorić)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button