NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

KINO SLATINA: Za vikend kino projekcije filmova Škola čarobnih životinja 2, Madame Web, Opasne djevojke, Bob Marley: One love i Nedelja

Kino Slatina i ovoga vikenda donosi nezaboravan filmski doživljaj za sve filmofile. 🎬🎞

U najnovijoj kino ponudi očekuje nas raznovrsna paleta filmova koja će zadovoljiti ukuse svih generacija i žanrova.

16. – 18. 2. 
 
  • 17:00 – ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA 2 (Velika dvorana)
  • 18:00 – MADAME WEB (Art dvorana)
  • 19:00 – OPASNE DJEVOJKE (Velika dvorana)
  • 20:00 – BOB MARLEY: ONE LOVE (Art dvorana)
  • 20:45 – NEDELJA (Velika dvorana)

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA 2 (Die Schule der magischen Tiere 2)
– fantazija, obiteljski | za sve uzraste | 103 min | sinkronizirano
 
Ida i Benni pohađaju školu Winterstein, koja nije obično mjesto, i moraju se udružiti sa svojim čarobnim životinjskim prijateljima kako bi riješili zagonetku tajanstvenih rupa koje se pojavljuju na školskom imanju. Kazališne probe za veliku obljetnicu škole: Za redateljicu Idu dodjela uloga postaje tour de force jer vođa bande Helene preuzima glavnu ulogu za sebe, iako je sramežljiva Anna-Lena je skriveni talent – ​​kojeg ona skriva kako bi izbjegla rizik svojeg prijateljstva s Helene. Njezina čarobna životinja Caspar pomaže joj s trikom i sada se Anna-Lena mora natjecati protiv svoje prijateljice. Štoviše, Ida se također bori s Helene zbog Joa – Joina čarobna životinja, drski pingvin Juri, stvara još veći kaos. Kad se predstava uskoro otkaže jer se u školskom dvorištu pojave čudne rupe, čarobna zajednica mora ostati zajedno.
 

Cijena ulaznice: 3,50 eura

 


MADAME WEB (Madame Web)
– akcija, avantura, triler, znanstvena fantastika | 15+ | 116 min 
 
Za razliku od tipičnog žanra, Madame Web priča samostalnu priču o podrijetlu jedne od najzagonetnijih junakinja izdavačke kuće Marvel. U napetom trileru glumi Dakota Johnson kao Cassandra Webb, bolničarka na Manhattanu koja se suočava s otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se s tri mlade žene predodređene za moćnu budućnost…ako uspiju preživjeti smrtonosnu sadašnjost.
 
Cijena ulaznice: 4 eura
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OPASNE DJEVOJKE (Mean Girls)
– komedija, glazbeni | 12+ | 112 min
 
Nova verzija teen komedije scenaristice Tine Fey stiže na velika platna, ovog puta u glazbenom izdanju. Jedan od najgledanijih filmova s početka 21. stoljeća, i na gotovo svakoj must-watch listi, vraća se u novom izdanju, a pokoju glumicu ćete prepoznati, kao i neke od najpoznatijih trenutaka. Nova učenica Cady Heron (Angourie Rice) došla je na vrh društvenog hranidbenog lanca njezine škole priključujući se elitnoj grupi popularnih djevojaka koje svi nazivaju Plastike. Predvodnica grupe je kraljica škole Regina George (Reneé Rapp), a s njom se druže njene sljedbenice Gretchen (Bebe Wood) i Karen (Avantika). Međutim, kada Cady napravi veliki korak zaljubivši se u Regininog bivšeg dečka, Aarona Samuelsa (Christopher Briney), nađe se na meti Regine. Dok Cady ostvaruje svoj dijaboličan plan koji će uništiti Reginu uz pomoć svojih izopćenih prijatelja Janis (Auli’i Cravalho) i Damiana (Jaquel Spivey), mora naučiti kako ostati vjerna sebi dok se kreće najokrutnijom okolinom ikad: srednjom školom.
 
Cijena ulaznice: 4 eura
 

BOB MARLEY: ONE LOVE (Bob Marley: One Love)
– biografski, drama | za sve uzraste | 145 min
 
Bob Marley: One Love slavi život i glazbu reggae ikone koja je inspirirala mnoge generacije porukom ljubavi i jedinstva. Po prvi puta ćemo na velikim platnima gledati priču o Bobu Marleyu, koji je slovio za revolucionara svog vremena, a svojim uspjesima je proslavio reggae glazbu diljem svijeta. Rita Marley, njihov sin Ziggy i kći Cedella sudjelovali su u nastanku filma, a obitelj slavnog glazbenika je posebno zadovoljna činjenicom što je film sniman na stvarnim lokacijama na kojima je Bob boravio i pjevao.
 
Cijena ulaznice: 4 eura
 
 
 
 
 
 
 

NEDELJA (Nedelja)
– drama | 15+ | 130 min
 

Film Nedelja prati život jednog od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima – Džeja Ramadanovskog. Inspiriran istinitim događajima, donosi priču o Džeju od najranije mladosti pa do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio zauzeti svoje mjesto na glazbenoj sceni i kroz pjesme postati dio života mnogih.

Nedelja, i svi ste tu, sve podsjeća na sreću, nedjelja, a više vas ja zagrliti neću, stihovi su pjesme koje je otpjevao Džej Ramadanovski. Njegova Nedelja stekla je kultni status, a zanimljiv je podatak kako su njezini stihovi bili gotovo proročanski jer nas je u 57. godini života napustio upravo na jednu nedjelju, točnije onu 6. prosinca 2020. godine.

Cijena ulaznice: 4 eura

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button