Home / DOGAĐANJA / Kino pod zvijezdama startalo u kinu

Kino pod zvijezdama startalo u kinu

Vremenske prilike definitivno nisu jučer bile saveznik Kina pod zvijezdama, manifestacije što se 4.godinu za redom odvija u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta, a u sklopu ”etoLjeta” što ga provode Tz grada i Grad Slatina.

Naime, jučerašnji je prvi dan Kina pod zvijezdama ipak održan, no ne na uobičajenoj lokaciji staroškolskog igrališta, već u udobnom ambijentu slatinskog kina. S obzirom na večernji  pljusak koji je pogodio Slatinu, odluka o preseljenju pod siguran svod kino dvorane bila je pun pogodak ravnateljice učilišta i organizatora događaja. Prije projekcije filma najmlađi Slatinčani mogli su uživati u još jednoj zabavno edukacijskoj priredbi kazališta Šareni svijet iz Zagreba. Više i nije nova vijest da je 30-ak djece ponovno uživalo u interaktivnoj predstavi sjajne zagrebačke obiteljske kazališne družine.  Što se tiče glavnog programa Kina pod zvijezdama film Osjećam se lijepa privukao je u slatinsko kino 50-ak posjetitelja. Za njih su organizatori uz pomoć brojnih sponzora osigurali  osvježenje, ali i poneki kvalitetan zalogaj, pa je ova prva večer,  bez obzira na neželjeno preseljenje, u potpunosti zadovoljila filmske, kazališne, ali i one doslovne ”apetite” slatinske publike. Cugu i zalogaje osigurali su sponzori: Papizza, Pajo, Karlovačka pivovara, Consultem d.o.o., Cafe barovi Havana, Vertigo i Pinta te Frizerski saloni Elite, Best i Tina Čađavica.

Novi pokušaj održavanja Kina pod zvijezdama uslijedit će večeras od 21 sat, naravno na staroškolskom igralištu. Ukoliko se opet  nad Slatinu nadviju zloslutni oblaci, projekcija filma ponovno seli u veliku kino dvoranu Pou. Večeras je na rasporedu film Crveni pas: početak. Inače drugi najnoviji dio sage o plavo-crvenom ljubimcu koji će zasigurno ponovno pronaći put do srca  svih kinoljubaca, posebice obitelji  odnosno njihovih najmlađih članova. (dj / Foto: POU Slatina)

x

Check Also

U subotu 16. veljače, u Gimnaziji Petra Preradovića u Virovitici počinje s radom Centar izvrsnosti

Tijekom projekta „Budi STEMpatičan“ Virovitičko-podravske županije, u kojemu su sudjelovali potencijalno daroviti učenici, nastavnici STEM ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org