Home / DOGAĐANJA / Kino pod zvijezdama – Sjajan odaziv na sve kino predstave

Kino pod zvijezdama – Sjajan odaziv na sve kino predstave

Bogat program koji je pripremilo Pučko otvoreno učilište u sklopu manifestacije Kino pod zvijezdama ove je godine nadmašilo sva očekivanja. Prema riječima ravnateljice Danijele Fabric Fabijanac sve su predstave odlično posjećene:

– Očekivali smo odličan odaziv djece i njihovih roditelja na crtiće srijedom, ali ugodno smo iznenađeni koliki je odaziv i na ostale filmove koje smo pripremili tako da su ove naše klupice i u drugim terminima popunjene, – rekla je Fabric Fabijanac pozivajući sve zainteresirane da iskoriste ovu jedinstvenu manifestaciju pod zvijezdama ovoga ljeta, koja se po prvi puta održava na novoj lokaciji, točno ispred same zgrade slatinskog kina.

Osim POU Slatine u organizaciji Kina pod zvijezdama sudjeluju Grad Slatina, Virovitičko-podravska županija, Turistička zajednica grada Slatine, Zagrebačka banka, Grafiti Becker i LAG Marinianis, a medijski pokrovitelj je radio Slatina.

Sinoć je amimirani film Kako izdresirati zmaja 3 rezultirao više nego sjajnim odazivom djece koja su uz sam crtić bila oduševljena i raznim iznenađenjima koja su ih dočekala.
U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Lag Marinianis pripremio je za svu djecu čipsiće i sokiće, a neumorna Zaba pčelica mališanima je podijelila balone, kasice, bojanke i ruksake Zagrebačke banke koja se pobrinula i za dekice kako djeci ne bi bilo hladno.
Nova iznenađenja za najmlađe u iduću srijedu priprema Ergela Lipik.

Kino pod zvijezdama nastavlja se već večeras kada će za sve ljubitelje horora od 21:30 biti prikazan film Escape room, te sutra u istom terminu kada će POU svoje sugrađane počastiti još jednom pravom kino poslasticom, komedijom Yesterday.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

Slatinski gradonačelnik darivao male Suncokrete

Uoči blagdana Svetog Nikole, gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić posjetio je Dječji vrtić Suncokret gdje ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org