Home / DOGAĐANJA / Kino pod zvijezdama POU-a Slatina nadmašilo sva očekivanja

Kino pod zvijezdama POU-a Slatina nadmašilo sva očekivanja

Ove srijede Kino pod zvijezdama doseglo je svoj vrhunac te je zablistalo punim sjajem ispod slatinskog zvjezdanog neba.
U sklopu ove odlično organizirane manifestacije Pučko otvoreno učilište Slatina pripremilo je vrlo bogat program koji svakoga tjedna svog održavanja okuplja sve više posjetitelja. Tako su sinoć najmlađi posjetitelji imali prigodu uživati u animiranom filmu Tajni život ljubimaca 2, a nakon toga i oni malo stariji u filmu Ljudi u crnom: Globalna prijetnja.
Prostor ispred zgrade slatinskog kina bio je nedostatan za sve Slatinčane koji su željno dočekali ovakvo spektakularno događanje u svom gradu koje je novom lokacijom i novom opremom oduševilo baš sve.
Budući da su pripremljene klupice bile popunjene do posljednjeg mjesta, djelatnici Kina doskočili su problemu te iznijeli udobne jastučiće na oba stepeništa zgrade POU-a koja su mališani doslovce preplavili te imali još bolji pogled na novo veliko platno.

Dječju čaroliju Kina pod zvijezdama upotpunili su i pokrovitelji koji su se potrudili mališanima učiniti ovu zvjezdanu večer nezaboravnom.
Tako ih je i ovoga puta razveselila Zaba pčelica  koja je najmlađima dijelila prigodne poklone Zagrebačke banke. Za osvježenje se pobrinula Državna ergela Lipik s čipsevima i sokićima, a iznenađenje balonima Radio Slatina koji je također bio pokrovitelj sinoćnje projekcije filmova pod zvijezdama u prigodi 50 godina radija u Slatini.

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac zahvalila se svim posjetiteljima na odazivu koji je ove godine nadmašilo sva očekivanja, a zahvalu je iskazala i pokroviteljima Kina pod zvijezdama koji su zaokružili ovu nestvarnu čaroliju u Slatini.
Tako je zahvala otputovala put Virovitičko-podravske županije, Grada Slatine, Turističke zajednice grada Slatine, Zagrebačke banke, Grafita Becker, LAG-a Marinianis, Državne ergele Lipik i Radio Slatine.

Iskoristite prigodu uživati u Kinu pod zvijezdama koje se nastavlja večeras projekcijom filma Brightburn od 21:30, te sutra u istom terminu kada će POU svoje sugrađane počastiti blockbusterom iznenađenja.
(Mihaela Feldi/Foto: Robert Turkalj)

x

Check Also

13. prosinca u Voćinu 11. hodočašće hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije „Gospi Voćinskoj“

U petak, 13. prosinca ove godine u svetištu „Gospe Voćinske” u Voćinu održat će se ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org