NAJAVE DOGAĐANJA

Kazališna predstava “Moj slučaj” – 20. travnja 2023.

GAK “Leo Srdoč” Slatina organizira kazališnu predstavu “Moj slučaj”, monodramu koju je dramatizirao, režirao te u njoj igra Boris Svrtan. Predstava će igrati u Kino-dvorani Slatina u četvrtak, 20. travnja 2023. godine, s početkom u 20 sati.

Predstava govori o životu i djelu istaknutog hrvatskog književnika, novinara, pjesnika, filozofa i političara Vlade Gotovca. Priča je nastala na temelju njegovih zapisa i stihova, a govori o djetinjstvu, odrastanju i zreloj dobi te borbi za raznolikost u svim područjima života, unatoč ograničavanju koje je vodio u predratno i poslijeratno vrijeme.

Rođen u malom narodu, ušutkanom, sklonom dvostrukom životu, jednom u javnosti i drugom u domu, Gotovac, prema vlastitom svjedočenju, od samog djetinjstva nije znao, nije htio i nije mogao šutjeti, – istaknuo je redatelj, glumac i dramaturg Boris Svrtan.

Ulaznice možete kupiti u Caffe baru “Lopta” i Pučkom otvorenom učilištu od 08:00 – 14:00 sati ili na blagajni kina prije predstave. Cijena ulaznice u pretprodaji je 7,00 €, dok je na dan predstave 8,00 €.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button