Home / NASLOVNICA / Karlo Drokan bacio vortex do zlata

Karlo Drokan bacio vortex do zlata

U nedjelju je u Varaždinu održano 7.kolo Hrvatske atletske lige- sjever, a na kojem su, ne samo nastupili već i ostvarili sasvim zavidne rezultate, atletičari Atletskog kluba Slatine. Najbolji rezultat ostvario je Karlo Drokan premoćno pobijedivši u svojoj dobnoj kategoriji discipline vortex.  Karlo je do prvog mjesta i zlata došao bacivši vortex do udaljenosti od 45 metara i 41.centimetra što je za gotovo 5 metara bio bolji rezultat od drugoplasiranog Zagrepčanina Dominika Vilčeka (40,88). Na pobjedničko postolje zakoračio je i Domagoj Drokan. On je u utrci na 600 metara kategorije limača (2008.godište) bio treći osvojivši tako brončanu medalju. U kategoriji seniora ovu ligu na 100 metara trči Ivor Mikošević, a on je u nedjeljnom sprintu bio dobar šesti. Sedma je u utrci na 1 000 metara kategorije mlađih kadetkinja bila Tea Halužan.

Svi slatinski predstavnici iz natjecanja u natjecanje pokazuju vidljiv napredak, a tako je bilo i u Varaždinu – rekla je trenerica mladih atletičara Mirta Drokan pohvalivši još jednom sve na iznimnom trudu i zalaganju uloženom kako u trenažni proces, a tako i u samo natjecanje. Tako su svoje najbolje rezultate popravile i Vanesa Boroša koja je u skoku u dalj bila 50., a u utrci na 60 metara 71., zatim Dea Virovac koja je u utrci na 600 metara bila 17., te Danijela Boroša koja se u istoj utrci plasirala na 25.mjesto.

dj

Foto: AK Slatina

x

Check Also

Oliveru Jukiću treće mjesto na natječaju ”Slavko Kolar”

Posljednjeg dana manifestacije Dani Slavka Kolara (30.11.) koju godinama tradicionalno organizira Gradska knjižnica Slavka Kolara ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org