NASLOVNICAPOLITIKA

Kandidaturu za gradonačelnika Slatine objavio Dario Vrbaslija

Dario Vrbaslija kandidat je za gradonačelnika Slatine na predstojećim lokalnim izborima ispred liste stranke Fokus, Nezavisne liste Daria Vrbaslije i stranke Most, a kandidatkinja za njegovu zamjenicu je Martina Tepeš.

Danas su isti objavili svoju kandidaturu na svojevrsnoj press konferenciji održanoj u Parku 136.slatinske brigade. Podršku kandidatima došao je pružiti i Davor Nađi predsjednik stranke Fokus, saborski zastupnik ujedno i kandidat navedene liste u utrci za gradonačelnika Zagreba.

”Nakon 4 godine u radu gradskog vijeća, nakon puno odrađenih projekata, uvedenih pozitivnih promjena i pomaka, a na koje smo itekako ponosni, odlučili smo i dalje nastaviti graditi i raditi tu pozitivnu priču kandidirajući se i na ovim izborima. Naravno, i povjerenje naših sugrađana iskazano na prošlim izborima  s posljedičnih 5 mandatnih mjesta u tijelu Gradskoj vijeća obvezuje da nastavimo dalje putem kojim smo krenuli. U Slatini se lakše diše  – tim citatom komentarom jedne naše sugrađanke na uopće našu pojavu i rad u gradskim strukturama dobili smo dodatno priznanje, ali i poticaj za novu kandidaturu. Svojim sugrađanima nudimo naše znanje, naše kompetencije, pa i te 4 godine iskustva. Ono što je novo je to da sada na našoj strani imamo itekako pozitivnu i kvalitetnu stranku Fokus” – tim se riječima slatinskoj javnosti obratio kandidat za gradonačelnika Dario Vrbaslija. Dodao je između ostalog da će se, baš kao i svi ostali kandidati s liste, zalagati za smanjenje gradskih poreza, za pomaganje sugrađanima kroz razne dostupne mjere, a poseban naglasak stavio je na dodatno poticanje razvoja poduzetništva, ali i stvaranje potrebnih preduvjeta za dolazak potencijalnih investitora i ulagača kako bi se u konačnici otvorila nova radna mjesta. Također u tom programu razvoja Slatine posebno mjesto zauzima i skrb za mlade obitelji kao i za ranjive skupine stanovništva.

Podršku kandidatu za gradonačelnika Dariu Vrbasliji i kandidatkinji za zamjenicu gradonačelnika Martini Tepeš osobno je iz Zagreba došao dati Davor Nađi predsjednik stranke Fokus. ”U prošlom mandatu Dario i njegov tim su pokazali i dokazali da se znaju boriti za građane Slatine i razvoj poduzetništva. Sve ono što je bilo dobro za Slatinu oni su uvijek podržavali,  a s druge strane, znali su i ukazati na nepravilnosti i na loše stvari. Po meni to je pravi primjer kako bi politika trebala funkcionirati na lokalnom nivou. Dario i ekipa imat će i dalje našu punu podršku iz Zagreba, a ja ću se i dalje u saboru boriti da Slatina izgradnjom novih prometnica postane puno bolje povezanija sa ostatkom Hrvatske što sam već i činio u nekoliko navrata.” – izjavio je saborski zastupnik ujedno i sam kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba.

Damir Jukić

Foto: rt & dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button