NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJEŽUPANIJA

Kamata nula posto za poljoprivrednike: Objavljen je Javni poziv kojim Virovitičko-podravska županija subvencionira kamatu za proljetnu i jesensku sjetvu

Objavljen je Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za subvencioniranje kamate kredita proljetne i jesenje sjetve u 2022. godini na području Virovitičko-podravske županije. Njime će Virovitičko-podravska županija poljoprivrednicima subvencionirati kamate do 4 postotna poena, pa će krajnji korisnik, zahvaljujući ovoj mjeri i subvenciji Virovitičko-podravske županije, dobiti kredit uz nula posto kamata.

  • Virovitičko-podravska županija i ove godine poljoprivrednicima subvencionira kamatu na kreditne linije, što se i prijašnjih godina pokazalo kao dobra mjera. Županija će subvencionirati kamatu do četiri postotna poena, pa će kamate, našim korisnicima, poljoprivrednicima, iznositi NULA posto, na kredite od 20.000,00 do 500.000,00 kuna. Time nastojimo našim poljoprivrednicima i onima koji žive od poljoprivrede, posebno u uvjetima kada je povećana cijena energenata, omogućiti jeftiniju proizvodnju – naglasio je župan Igor Andrović.

Detaljne uvjete o ovom Javnom pozivu i tko sve može biti korisnik kredita, možete vidjeti OVDJE 
(www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button