DOGAĐANJANASLOVNICAPROJEKTI I NATJEČAJIUDRUGE

“Kako se organizira događaj”: Krikovci održali radionicu koja će im pomoći pri realizaciji nadolazećih aktivnosti

Udruga mladih KRIK je u nedjelju, 30. srpnja, u art dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina održala radionicu “Kako se organizira događaj”.

Radionica je to koja se organizira u sklopu projekta “Dvadeset godina Krika”, financiranog od strane Grada Slatine, a putem kojega će organizirati niz aktivnosti kako bi proslavili 20. obljetnicu osnivanja u svome gradu u kojem su se profilirali kao udruga koja razvija kulturu i pomaže mladima da razviju svoje potencijale.

Uvertira nadolazećim događajima bila je upravo ova zanimljiva i mladim krikovcima prilično korisna radionica koju su održali David Šošić i Mislav Šljivac, a kroz koju su mladi Slatinčani imali priliku usvojiti teorijska i praktična znanja o event managementu.

Priliku da primijene naučeno i pokažu koliko su sposobni, kreativni i angažirani imat će uskoro jer za 2. rujna 2023. planiraju drugo po redu izdanje LOUD FEST-a, festivala glasne alternativne glazbe. Svojim jedinstvenim pristupom i neiscrpnom kreativnošću, mladi krikovci će bez sumnje još jednom pokazati svoje organizacijsko umijeće, a vjerujemo da Slatinčani i posjetitelji iz okolnih mjesta s nestrpljenjem iščekuju ovaj glazbeni spektakl koji će dodatno obilježiti proslavu 20 godina postojanja Udruge mladih KRIK.

(Nikolina Mažar/Foto: Udruga mladih KRIK)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button