Home / NASLOVNICA / KAKO SE NE IZGUBITI U DUHANSKOM DIMU – U IOŠ-u predavanje o prevenciji korištenja duhanskih proizvoda

KAKO SE NE IZGUBITI U DUHANSKOM DIMU – U IOŠ-u predavanje o prevenciji korištenja duhanskih proizvoda

U prva dva tjedna listopada pedagoginja Industrijsko-obrtničke škole Slatina Ljubica Subotić-Pofuk, prof. pedagogije, stručni suradnik mentor, nizom je predavanja učenike 11 razrednih odjela 1. i 2. razreda podsjetila na štetnost pušenja i upoznala s novim spoznajama o nužnosti izbjegavanja duhanskih proizvoda. Edukacija se održava u organizaciji Udruge za pomoć mladima Virovitičke-podravske županije Veranda s čijom je voditeljicom, pedagoginjom Majom Volenik, Škola ostvarila iznimnu suradnju, te pomoću Zavoda za javno zdravstvo Sv. Rok Virovitičko-podravske županije i Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

U akciji „Ja sam iz razreda nepušača“ uz poštivanje svih epidemioloških mjera, sudjeluju dva razredna odjela, 1B. kuhar/CNC operater i 2D. kuhar/CNC operater/mehaničar poljoprivredne mehanizacije.
Učenici tih razrednih odjela sudjeluju i u predispitivanju i postispitivanju nakon održane edukacije, a u provedbi tih aktivnosti pedagoginja je surađivala s razrednicama i predmetnim nastavnicima Ankicom Đurasek, prof., Tomislavom Pečekom, prof. vjeroučitelj i dr.sc. Helenom Roštaš, prof. hrvatskog jezika i književnosti, prof. mentor.
Kontrolnu skupinu čine učenici razrednih odjela 1A. automehaničar/vodoinstalater/elektroinstalater te 1C. prodavač.
(mf/Izvor: IOŠ Slatina)

x

Check Also

ZAKUD VPŽ organizirao radionice veza i tekstilnih vještina u Slatini

Proteklog je vikenda u organizaciji Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih djelatnosti Virovitičko-podravske županije i Kulturnog centra Travno ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org