DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Kadeti Slatine bez šansi pred uzvrat u Brodu

I prije uzvrata sve je riješeno već u Slatini. Naime, u prvoj utakmici polufinala prvenstva kadeti Broda 035 bez ikakvih su problema došli do ogromne prednosti od 5 golova razlike.

Sve je u toj utakmici bilo na strani gostiju. Mladi slatinski predstavnici u prvom dijelu nisu uspjeli stvoriti niti jednu ozbiljniju prigodu pred vratima Brođana. Podatak je to koji će najbolje opisati stanje stvari na terenu. Još ako dodamo da je dosta toga i obranio vratar domaćina Kramarić dolazimo do zaključka da su Slatinčani još dobro i prošli. Dečkima je to prva natjecateljska sezona pa ne treba biti niti previše kritičan, a kada se zna da su odmah u toj debitantskoj sezoni u regularnom dijelu natjecanja završili na 4. mjestu u njihovom smjeru i trenera Miščevića koji s njima marljivo radi valja odaslati samo pohvale. Pred njima je predstojećeg vikenda još uzvratna utakmica u Slavonskom Brodu koju sada mogu odigrati opušteno i bez ikakvog grča s obzirom da je praktički sve riješeno.

HMNL istok KADETI

Play off za prvaka

1.utakmica ½

SLATINA              0

BROD  035          5

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 80. Suci: Ličinić i Gobac. Strijelci: 0:1 – Mitrović (6), 0:2 – Lačen (10), 0:3 – Lačen (18), 0:4 – Svitlanović (22-10m), 0:5 – Lačen (27).

SLATINA: Kramarić, Šokac, Kralj, Demeter, Trupina, D.Marošević, Košćak, Bračun, Vilk, Šabić, Jakočić, M.Marošević. Trener: Nikola Miščević

BROD 035: Baboselac, Lačen, Bosanac, Dankić, Jović, Mitrović, Kljajić, Žambok, Stanić, Martinčević, Svitlanović, Tomas

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button