DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Kadeti AK Slatina 4. u Hrvatskoj!

U subotu 11.3.2023. u Medulinu u kampu Kažela održano je Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu na kojem je nastupilo oko 600 natjecatelja u 12 utrka od seniorskog do mlađe kadetskog uzrasta.

Atletski klub Slatina nastupio je u kategoriji kadeta na dionici 2 kilometra i u jakoj konkurenciji zauzeo 4. mjesto. U toj utrci svoje je ekipe imalo 11 klubova, a mladi Slatinčani su iza sebe u poretku ostavili poznate zagrebačke klubove Dinamo – Zrinjevac i Svetice, osječku Slavoniju Žito, Međimurje…  Do 4. mjesta u Hrvatskoj u konkurenciji kadeta AK Slatina stigao je zahvaljujući odličnim pojedinačnim rezultatima Domagoja Drokana (7. mjesto), Karla Drokana (13.) i Frana Jakovića (31.). Kao četvrti član ekipe bio je tu Mihael Jaković (44.). Na ekipnim natjecanjima računaju se plasmani najbolje trojice.

Doroteja Santi i Marina Novoselec trčale su u kategoriji seniorki na 8 kilometara. U konkurenciji 34 natjecateljice Doroteja je završila kao 15., a Marina kao 29. U kategoriji mlađih juniorski na distanci od 3 kilometra na 24. mjesto plasirala se Martina Bistrović.

Atletičare su na natjecanju vodile trenerice Tomislava Medvedović i Mirta Drokan.

dj

 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button