DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Juniori Slatine lako s vršnjacima iz Nove Gradiške

Odličan nastup mladih slatinskih malonogometaša u otvarajućoj utakmici nove natjecateljske sezone.

Definitivno se isplatilo biti u dvorani u subotu navečer na utakmici prvog kola juniorske lige pogledati sjajnu predstavu što su je priuštili mladi slatinski predstavnici. Iako gosti nisu nimalo bezazlena ekipa Slatinčani su svojom igrom učinili da tako izgledaju. Za napad se s obzirom na količinu talenta i igračke karakteristike glavnine igračkog korpusa znalo da će ispuniti svoju kvotu no ono čime su Slatinčani iznenadili i uništili svoje goste bila je čvrsta gotovo neprobojna obrana. Probali su gosti i individualnim akcijama, a zatim i brojnim udarcima izvana no svaki taj pokušaj pravovremenim reakcijama blokirali su domaćini. S druge strane terena Slatinčani nisu imali takvih problema. Nezaustavljivi Stjepić i razigrani Dorian Bogati predvodili su to uništavanje i zajedno s ostalim prvotimcima krčili put do prve prvenstvene pobjede, a prigodu da osjete što ih to ove sezone očekuju u istom natjecanju dobili su i novi dečki u slatinskom sastavu i manje-više spremno ju iskoristili.

  1. HMNL istok – juniori Skupina A
  2. kolo

MNK SLATINA                                  9

MNK NOVA GRADIŠKA                  4

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 30. Suci: David Rakitničan (Slatina) i Luka Pastuović (Nova Bukovica). Strijelci: 1:0 – Dor.Bogati (4), 2:0 – Dom.Bogati (15), 3:0 – Stjepić (17), 4:0 – Stjepić (18), 5:0 – Šuntić (19), 5:1 – Medvedović (29), 6:1 – Dor.Bogati (30), 6:2 – Medvedović (31), 7:2 – Stjepić (32), 8:2 – Kizivat (34), 9:2 – Dor.Bogati (35), 9:3 – M.Katinić (36), 9:4 – Ivanišević (36)

SLATINA: Lukaček, Šuntić, Dom.Bogati, Dor.Bogati, Stjepić, Tropšek, Ognjenović, Šterl, Kizivat, Novaković, Jukić, Mudri, Đorđević. Treneri: Damir Bogati i Marko Novaković

NOVA GRADIŠKA: Ugrešić, Marić, Medvedović, M.Katinić, Matošević, Đurđević, Žakić, L.Katinić, Ivanišević, Marjanović.

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button