DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Juniori MNK Slatine pregazili i Našičane

Mladi slatinski predstavnici upisali su još jednu recku u rubrici pobjede, a ovog puta vodeća momčad prvenstva žrtvu je pronašla u vršnjacima iz Našica.

Od samog početka Slatičani su se postavili prilično autoritativno baš kao što i priliči lideru prvenstva, a kako bi utakmica otišla u za njih željenom smjeru itekako je pomogao brzi pogodak odnosno volejčina Doriana Bogatija, definitivno potez i najljepši trenutak utakmice. I nakon tog gola nastavila se dominacija domaćina. Nije da gosti nisu pokušavali no osim što su imali veliku prepreku u vidu raspoložene domaće momčadi bespotrebno su trošili energiju i više nego često komentirajući i negodujući  na sudačke odluke što ih je do konca utakmice koštalo dva crvena kartona. Nisu se Slatičani previše obazirali na probleme gostiju čak štoviše njihovu dekoncentraciju naplatili su s još dva pogotka prije odlaska na odmor, a da nije vratar Kratzl branio kako je branio mreža Našičana mogla je već u tom periodu biti puna do vrha. Niti u nastavku Slatina nije skidala nogu s gasa, a konačna potvrda novog trijumfa u ovom trenu definitivno najbolje momčadi lige stigla je 27.minuti kada je izvana ponovno pogodio Dorian Bogati. Nakon tog trenutka gosti su totalno potonuli, a Slatinčani su samo iskoristili ponuđeno neumoljivo ih dokusurivši s još 5 lakih komada za konačnih visokih 9:0.

 

  1. HMNL istok – juniori

6.kolo

MNK SLATINA    9(3)

MNK NAŠICE      0(0)

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Suci: Luka Pastuović (Nova Bukovica) i Mario Nađ (Donja Pištana). Strijelci: 1:0 – Dor.Bogati (2), 2:0 – Zdelar (5), 3:0 – Pejakić (18), 4:0 – Dor.Bogati (27), 5:0 – Dom.Bogati (29), 6:0 – Zdelar (29), 7:0 – Šuntić (32), 8:0 – Dom.Bogati (33), 9:0 – Zdelar (36).

SLATINA: Tropšek, Dom.Bogati, Dor.Bogati, Stjepić, Zdelar, Lukac, Sopjanac, Šuntić, Kizivat, Dorinka, Pejakić. Treneri: Marko Novaković i Damir Bogati

NAŠICE: Kratzl, Topolovec, Jusup, Kaltenbaher, Kopljar, Šišulj, Pranjić, Škorić, Špoljarić, Sitar.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button