DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Juniori MNK Slatina otputovali u Split

Jučer su u Splitu odigrane prve utakmice završnice Prvenstva Hrvatske u futsalu za juniore.

Na prvenstvo su jučer otputovali i mladi predstavnici Malonogometnog kluba Slatina. Voljom ždrijeba Slatinčani su smješteni u skupinu C  gdje su još domaćin turnira splitski Universitas i zagrebačka Uspinjača.

Utakmice protiv ova dva protivnika Slatinčani će igrati danas. Prvu u 14 sati protiv Universitasa, a drugu od 20 sati protiv Uspinjače. Inače u prvoj utakmici u skupini Universitas i Uspinjača odigrali su 3:3.

Utakmice Slatine mogu se pratiti uživo na Youtube kanalu UNI Sport Tv-a

 

https://www.youtube.com/channel/UChloWzBYWtQ5W_Ag_QfpLHQ

 

U polufinale državne završnice koje će se igrati sutra (20.4.) ući će tri pobjednika skupina te najbolja drugoplasirana momčad.

Veliku pomoć pri odlasku na ovo veliko natjecanje gdje se okupilo najboljih 9 mladih momčadi Hrvatske slatinski je klub imao u Gradu Slatini koji je sa financijskom injekcijom od 18 000 kuna osigurao višednevni smještaj i troškove putovanja. Također dečki su od Grada dobili i prigodne majice, a pomogli su i Radio Slatina i Zajednica športskih udruga Virovitičko-podravske županije ustupanjem svojih kombi vozila.

 

Na jučerašnjem odlasku mlade momčadi Slatine za Split bili su dogradonačelnik Ilija Nikolić i pročelnik Krunoslav Šarabok. Iz MNK Slatina poručili su da za pomoć i podršku, te za odlazak u Split zahvaljuju prvenstveno Gradu Slatini, te Zajednici sportskih udruga Virovitičko-podravske županije i Radio Slatini.

Boje Slatine na Prvenstvu Hrvatske branit će Renato Lukaček, Ivica Tropšek,  Ivan Lukac, Dominik Bogati, Dorian Bogati, Ivan Stjepić, Dominik Kizivat, Marko Šuntić, Mateo Novaković, Nikola Tomić, Silvio Mumlek, Benjamin Mudri i Filip Pejakić, a koje će s klupe voditi trenerski dvojac Marko Novaković i Damir Bogati.

Damir Jukić

 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button