DOGAĐANJANASLOVNICA

Josipovo u Kozarcu

Povodom obilježavanja dana škole u OŠ Josipa Kozarca u Slatini održana je manifestacija „Josipovo u Kozarcu”. Toga dana 14. ožujka 2017. u goste su nam došli predstavnici učenika susjednih škola sa svojim vjeroučiteljicama: učenici iz OŠ Eugena Kumičića iz Slatine sa vjeroučiteljicom Natašom Pohiba i učenici iz OŠ Mikleuš iz Mikleuša sa vjeroučiteljicom Milkicom Sarajlić-Kolundžija.

Natjecanje i druženje započelo je u 11,00 sati. Na poseban način izdvajamo stručnu komisiju: ravnateljica Ksenija Vujanović-Juras, župnik Dragan Hrgić i knjižničarka Jelena Martinović kojima zahvaljujemo na njihovoj stručnosti i velikoj angažiranosti. Prije samog početka natjecanja sve prisutne pozdravila naša ravnateljica Ksenija, a župnik Dragan je sve blagoslovio. Ovaj susret uljepšali su nam učenici naše škole koji pohađaju izvannastavne aktivnosti: Mala socijalizacijska skupina i mala folklorna skupina „Ethno”, te naša učenica Marija koja pohađa osnovnu glazbenu školu.

Tu je bila nekolicina učenika 7. razreda koji su bili demonstratori igara i desna ruka vjeroučiteljicama u organizaciji.  Ovim putem zahvaljujemo se svima koji sudjelovali na bilo koji način, ali posebna zahvala ide našem župniku za prigodne nagrade svima koji su sudjelovali ali posebna hvala župniku za sendviče, kolače i sokove!

Ovo je bilo jako ugodno i lijepo druženje. Već treću godinu ovo druženje među učenicima različitih škola organiziraju naše vjeroučiteljice Ljiljana Ivanković, Marina Martinović i Slavica Ostrogonac u suradnji sa župnikom. Neka nas sv. Josip i dogodine okupi na ovakvo lijepom i ugodnom druženju! (Tekst: Slavica Ostrogonac)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button