DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Josip Bićanić izabran za predsjednika DVD-a Slatina

Jučer je u Vatrogasnom domu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slatina održana izvanredna izborna skupština ovoga društva, na čijem dnevnom redu se našlo 9 točaka.

Podnesena su izvješća verifikacijskog povjerenstva i financijskog izvješća za 2022.godinu,prijedlog programa rada za 2023.godinu te prijedlog financijskog plana za 2023.godinu.Spomenuta izvješća i prijedlozi su jednoglasno prihvaćeni.

S obzirom na to da je u svibnju ove godine preminuo dugogodišnji predsjednik DVD-a Slatina Dragan Medvedović,bilo je potrebno izabrati novoga. Dosadašnji vršitelj dužnosti predsjednika DVD-a Slatina Josip Bićanić, na prijedlog članstva,jednoglasno je izabran za predsjednika društva.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio na izboru i obvezao se da će dužnost obnašati časno i pošteno kao i njegov prethodnik. 

Zapovjednik JVP grada Slatine Stjepan Venus, ovom prigodom je u ime Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije vatrogascu i članu K-9 tima Dariu Čordašu dodijelio , diplomu za uspješno sudjelovanje i položen praktično-teorijski dio ispita na usavršavanju ”spašavanje iz ruševina”, te diplomu za uspješno sudjelovanje i položen praktično-teorijski dio ispita na usavršavanju ”spašavanje s visina i iz dubina”, na čemu su mu čestitali svi članovi DVD-a Slatina.

(Tekst:Tea Kiš Slačanac/Foto:D.Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button