DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Još jedno sjajno izdanje turnira ”Tihomir Vilček”

U Gornjem Miholjcu jučer (3.srpanj)  je održan 14. memorijalni malonogometni turnir ”Tihomir Vilček”.

Na ponovno, od strane domaćina i organizatora članova Nogometnog kluba Miholjac, sjajno uređenoj PAN areni za bogate nagrade borilo se 14 momčadi. Manje-više bili su tu svi ponajbolji malonogometaši sa slatinskog područja.

Prvo mjesto osvojili su jedni od favorita turnira, članovi Error-a 404 Rešetar inženjeringa. Braća Bogati, Zdelar, Stjepić i ostali članovi najbolje mlade slatinske družine do pobjedničkog su pehara došli pobijedivši u finalu 2:0 također odlične članove Obrta Dario predvođene braćom Čović, Perićima, Jozićem, … . Do trećeg mjesta došla je odlično selektirana momčad imena Čmrlje u kojoj su se okupili također sjajni hakleri. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marin Zdelar, a za vratara Ivan Lukac, i jedan i drugi članovi pobjedničkog Errora. Prvi topnik odnosno strijelac turnira je Franjo Perić (Obrt Dario).

Naša kamera bila je tijekom vrućeg popodneva u Gornjem Miholjcu i bilježila atraktivne trenutke iz utakmica koje su se igrale po skupinama. Jedan takav, možda i najbolji potez turnira, ulovila je kada je Ivan Čović loptu primio prsima okrenut leđima protivničkom golu te je iz okreta gromovitim volejom pospremio u same rašlje, a taj moment donosimo na naslovnici ovog teksta.

Ispred organizatora svim momčadima na sudjelovanju, publici na posjetu te brojnim sponzorima koji su itekako pomogli da ovaj turnir izraste u jednu zaista dostojnu veličinu, zahvalio se Dalibor Vilček sin pokojnog Tihomira u čiju se čast ovaj turnir igrao već 14. godinu. Ovo izdanje bilo je vrhunsko, pa će organizatori nagodinu imati slatke brige u pokušaju da ga iznova nadmaše.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button