NASLOVNICASPORTUDRUGE

Još jedna uspješna godina slatinskog sporta

Večeras je u restoranu Stari podrum održana redovna godišnja izvještajna skupština Zajednice športskih udruga Slatine.

Od sveukupno 24 skupštini je prisustvovalo 18 delegata odnosno predstavnika klubova i udruga koje se nalaze pod ingerencijom navedene zajednice. Na samom početku članove skupštine pozdravio je dogradonačelnik Bojan Plantak čestitavši pri tom klubovima i njihovim sportašima na sjajnim rezultatima ostvarenim tijekom protekle i početkom ove kalendarske godine. Kako je sam naglasio, s obzirom da dolazi iz sektora zdravstva, dogradonačelnik Plantak povukao je konstataciju, ali i odao priznanje klubovima, da i oni u velikoj mjeri s obzirom da veći dio njih radi s djecom i mladima, itekako kvalitetno doprinose njihovom pravilnom i zdravom načinu života. Također u svoje, ali i u ime grada i gradonačelnika, obećao je i daljnju iskrenu potporu radu ne samo zajednice, već i svakom pozitivnom obliku i inicijativi koja može doprinijeti bilo kakvom boljitku slatinske lokalne sportsko rekreativno društvene zajednice.

Sva izvješća na skupštini iznio je predsjednik Zajednice Davor Butorac osvrnuvši se pri tom posebno na rezultate što su ih postigli slatinski sportaši i klubovi u protekloj godini. Ne želeći nekog da zaboravi, s obzirom na veliku popriličnu dugu nisku sjajnih uspjeha i dostignuća slatinskog sporta, predsjednik je iz izvješća izdvojio one najsvježije blistave rezultate pa je čestitao djevojčicama rukometnog kluba, malonogometašima, kuglačima, mladim borcima hrvačkog i taekwondo kluba, šahistima, atletičarima predvođenih fantastičnom Dorotejom Santi, ali i svim ostalim klubovima i udrugama koji su uz tek minimalna financijska sredstva uspjeli ne samo prebroditi već i itekako uspješno okončati još jednu sportsku kalendarsku godinu.

Pred Zajednicom je ove godine, osim i daljnje konstantne skrbi za svoje klubove, i misija nastavka pojačane suradnje s kolektivima koji ove godine nizom aktivnosti obilježavaju svoje velike godišnjice, misleći na rukomet i nogomet. Upravo je na temu obilježavanja 100 godina nogometa u Slatini, do sad odrađene aktivnosti i koje su još u pripremi, iznio tajnik nogometnog kluba Ilija Nikolić.

(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button