DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Još jedan veliki uspjeh slatinskog sporta s potpisom juniora MNK Slatina

Trijumfom u Županji protiv MNK Sveti Patrik juniori MNK Slatina okončali su regularni dio Prvenstva Hrvatske skupine istok  na fantastičnom trećem mjestu koje ih vodi u doigravanje u kojem će se najboljih 6 klubova lige boriti za nastup na samoj državnoj završnici.

Što se tiče jučerašnje zaostale utakmice drugog kola, iako ona nije odlučivala o ničem, mladi Slatinčani prišli su joj  pravo sportski i bez ikakvog kalkuliranja, te i taj nastup bez obzira što im je to bilo drugo daleko gostovanje u samo 48 sati, odradili u visokoj brzini za novu sigurnu pobjedu rezultatom 6:4. Tri komada u toj pobjedi stavio je ponajbolji igrač Slatine u posljednje vrijeme Dorian Bogati, a još po jednom mrežu domaćina pogađali su Kizivat, Sopjanac i Dominik Bogati.

Treće mjesto u ligi je jedan od najvećih uspjeha slatinskog sporta posljednjih nekoliko godina no pravi posao ovu nadarenu generaciju vođenu rukom trenerskog dvojca Novaković – Bogati te uz fanatično ludu podršku uprave i svih članova kluba očekuje tek sutra (13.3). Naime, Slatinčani će u eliminacijskoj utakmici četvrtfinala kao trećeplasirani dočekati vršnjake Nove Gradiške s kojima će se boriti za polufinale u kojem pobjednika čeka prvoplasirana momčad regularnog dijela prvenstva Osijek Kelme. Sutrašnje četvrtfinale između Slatine i Nove Gradiške počet će u 20 i 15 naravno i dalje bez mogućnosti prisutnosti  publike.

MNK Slatina osigurao je prijenos uživo i ove utakmice preko svoje facebook stranice.

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button