DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORTUDRUGE

Još jedan sjajan “Popišanac” Udruge Motiv

Sjajno, neopisivo, neponovljivo, “top”… A upravo je taj u zadnje vrijeme često korišten anglizam možda i bio najčešći epitet od samo nekoliko navedenih koje smo mogli čuti nebrojeno puta od strane samih sudionika po završetku službenog dijela natjecanja još jednog Popišanac traila.

Da, Motivci su još jednom pokupili sve lovorike za besprijekornu organizaciju ovog uistinu ogromnog događaja. Od gostoljubivog dočeka nikad brojnijih sudionika, transfera do startne linije u Potočanima, okrijepnih stanica, ljubaznih volontera i članova, fantastično uređenih staza pa sve do osiguranja nagrada za najbolje, sve je bilo na izuzetno zavidnoj razini.

Naravno, svega toga ne bi bilo bez brojnih sponzora, a u tu su priču spremno uskočili i Grad Slatina te Turistička zajednica grada koja posebno njeguje događaje poput masovnog no itekako za razvoj slatinskog turizma bitnog događaja poput “Popišanca”. Tako je čast da dodijele medalje i nagrade pripala pomoćniku direktora TZ Hrvoju Valpovcu i zamjeniku gradonačelnika Iliji Nikoliću.

Sve u svemu Motivci su još jednom pokazali da u njima ima motiva za još veće pothvate pa ćemo s još većim nestrpljenjem baš kao i sami sudionici čekati narednu godinu i novi Popišanac trail 2023.  

 

Veliki Popišanac

 1. Dejan Perasić – Ind.
 2. Damir Kligl – Djeca iz šume
 3. Zlatko Šantić – IOŠ Slatina

 

 1. Jasna Pavičić – SRK Baraber
 2. Ivana Petrović – Šapice
 3. Helena Weber – Djeca iz šume

 

Mali Popišanac

 1. Dino Jurić – Hrvatski sokol
 2. Dejan Radanac – RC Kotlich dive
 3. Matija Crnković – Hrvatski sokol

 

 1. Sonja Sabo – PD Đakovo
 2. Danijela Černić – Hrvatski sokol
 3. Sanja Šemuga – RC Kotlich dive

 

Canicross

 1. Tilen Smršek – Canifit team SLO
 2. Domagoj Ivanagić
 3. Jurica Belamarić – Canicross CRO

 

 1. Irena Smojver – AK Sljeme Canicross CRO
 2. Anja Gluvić
 3. Mirela Kristek – Šapice

 

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button