DOGAĐANJANASLOVNICA

Jesen polako stiže u grad

Slatinsko ljeto i program u sklopu proslave Dana grada Slatine zatvorio je svoja vrata, barem onaj dio što se tiče koncerata vikendom. Naime, jučer je razmontirana ljetna pozornica na Trgu sv. Josipa koja je ovoga ljeta ugostila brojne estradne zvijezde i poslužila za različite programe te se vratila u svoj prvobitni oblik.
Podsjetnik na prekrasno ljeto u Slatini svim posjetiteljima bit će video prezentacije koje se mogu svakodnevno vidjeti na velikom ekranu u samom središtu našega grada na kojemu se isto tako prezentiraju i najave svih onih događanja koja slijede do kraja rujna u sklopu programa proslave Dana grada Slatine.

Između ostalih bliži se i proslava 150. obljetnice DVD-a Slatina, a u sklopu priprema za ovaj veliki jubilej već je „niknuo“ veliki šator u Parku 136. slatinske brigade u kojemu će slatinski DVD u nedjelju ugostiti svoje uzvanike.

Osim toga u središnjem gradskom parku uz lišće koje mijenja svoje boje i opada sa stabala osvanuo je mali podsjetnik da nam se polako bliži jesen.

Naime, Grad Slatina je u suradnji s tvrtkom Slatina kom d.o.o. pripremio mali jesenski kutak za svoje građane, a koje sve jesenske elemente tamo možete pronaći ispričala nam je voditeljica uređenja javnih zelenih površina u Slatina komu Lara Nenadović.

– Kako bi našim sugrađanima dočarali jesenski ugođaj uredili smo mali jesenski kutak u kojemu se mogu vidjeti brojne biljne vrste karakteristične za ovo godišnje doba koje nam prethodi. Jesenski elementi postavljeni su oko parkovne klupe koja osim za odmor, obiteljske ili ljubavne trenutke u ugodnom ambijentu može poslužiti i za dobru fotografiju kojom i sami možete obilježiti dolazak jednog od najljepših godišnjih doba punog raskošnih boja, – istaknula je Lara Nenadović te dodala kako je jesenski kutak u Slatini uređen pomoću donacija OPG-a Zorana Detelića i tvrtke Organica Vita koji su rado ustupili svoje proizvode te pomogli da ovaj jesenski ugođaj bude još ljepši.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Lara Nenadović)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button