NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Javnozdravstvene akcije projekta Doživjeti stotu – Prva u Slatini 19. svibnja

U sklopu projekta Doživjeti stotu čiji je nositelj Grad Slatina, a projektni partneri Dijabetička udruga Slatina i Gradsko društvo Crvenog križa Slatina ovoga tjedna započinju javnozdravstvene akcije.

Prva javnozdravstvena akcija održati će se u središtu Slatine, odnosno u paviljonu Parka 136. slatinske brigade, u četvrtak, 19. svibnja s početkom u 15 sati.
Tom će se prigodom svim zainteresiranim građanima mjeriti krvni tlak, šećer, trigliceridi i kolesterol u krvi, radit će se procjena kardiovaskularnog rizika, a potom će svaka osoba moći porazgovarati s liječnikom.

Druga javnozdravstvena akcija održat će se 7. lipnja u Mjesnom domu u Radosavcima s početkom u 15:30 sati, dok je treća akcija planirana 9. lipnja za mještane slatinskih prigradskih naselja Bakić i Gornji Miholjac, a održat će se u Mjesnom domu u Bakiću također s početkom u 15:30 sati.

Popis javnozdravstvenih akcija 
Imate mogućnost dodatno se prekontrolirati, izmjeriti šećer, kolesterol i trigliceride u krvi, krvni tlak, napraviti procjenu kardiovaskularnog rizika te razgovarati s liječnikom i to sve na svom ”kućnom pragu”, u svojim mjestima.

Odazovite se, prekontrolirajte se (za svoje dobro) jer jedino tako ćemo svi skupa DOŽIVJETI STOTU.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button