Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICAŽUPANIJA

Javni poziv za inicijalni iskaz interesa za prijem poduzetnika u poduzetničke inkubatore

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o. dana 10. srpnja 2019. godine, objavio je Javni poziv za inicijalni iskaz interesa za prijem poduzetnika u poduzetničke inkubatore na lokacijama u Orahovici, Pitomači i Slatini.

Cilj ovog Javnog poziva je utvrditi zainteresiranost poduzetnika za prijem u poduzetničke inkubatore na lokacijama koje su predmet ovog Javnog poziva. Ovim Javnim pozivom se neće dodijeliti poslovni prostori već isti služi isključivo za definiranje interesa u svrhu kvalitetnije pripreme Javnog poziva za prijem poduzetnika u Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o.

Za prijavu na Javni poziv za inicijalni iskaz interesa potrebno je ispuniti online obrazac na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/9TWWQXLBcEeXKvQB6

Poziv će biti otvoren do 10. kolovoza 2019.

U prilogu se nalaze dokumenti u kojima su navedeni svi uvjeti na temelju kojih će se raspisati Javni poziv kada inkubatori budu spremni za prihvat poduzetnika. Također u privitku je i popis poslovnih prostora koji će biti predviđeni za prihvat stanara.

Sve dodatne informacije u vezi s ovim javnim pozivom poduzetnici mogu dobiti svakog radnog dana u vremenu od 7:00 – 15:00 sati u sjedištu Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije d.o.o., Ulica Poduzetnička zona II 18, Virovitica, na telefonski broj: 099/368-0827 ili na e-mail: info@inkubatorivpz.hr

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button