Home / DOGAĐANJA / Javni poziv TZG Slatine

Javni poziv TZG Slatine

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uzrokovanu virusom COVID-19, Turistička zajednica Grada Slatine objavila je Javni poziv za iskaz interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu za posudbu plinskih grijalica za terase i otvorene prostore.

„Pozivamo ugostitelje, naše vrijedne članove, da se jave na ovaj Javni poziv i iskoriste priliku za posudbu plinskih grijalica koje ćemo nabaviti s ciljem umanjenja rizika poslovanja i prilagodbe ugostiteljskih objekata uslijed novih preporuka i mjera vezanih za nepovoljnu epidemiološku situaciju. Također, vjerujemo da će grijani otvoreni prostori doprinijeti kvaliteti ugostiteljskih objekata, ali i manjoj opasnosti od širenja virusa. Ovim putem zahvaljujemo Gradu Slatini na podršci u realizaciji ovog projekta.“ rekao je Jurica Bosak, direktor TZG Slatine.
(mf/Izvor: TZG Slatine)

Detaljnije informacije potražite na linku: https://www.tz-slatina.hr/javni-poziv-za-iskaz-interesa-pravnih-i-fizickih-osoba-koje-pruzaju-ugostiteljske-usluge-i-usluge-u-turizmu-za-posudbu-plinskih-grijalica-za-terase-i-otvorene-prostore/

x

Check Also

I Slatina odala počast Kići

Posljednji ispraćaj Krunoslava Kiće Slabinca, osječkog skladatelja, pjevača i showmana, koji je izvodio i pop ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org