DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Jaki Baksuzi preko Dudovog bureta do polufinala

U glavnom dijelu programa osmog dana 24. Zimskog malonogometnog turnira što se igra u organizaciji Malonogometnog kluba Slatina vidjeli smo odreda borbe Davida i Golijata, a u kojima David ovog puta nije imao niti promil šanse.

Prvo je kod veterana Pomalo pomeo Stanje šoka dopadljivom kombinatorikom i ponovno super raspoloženim neuhvatljivim Danijelom Podmanickim.

Po imenima strašnu momčad imaju ove godine Baksuzi, a ovog puta najveći obol u novoj pobjedi dala su dva ”igrača s klupe” – Kujavić i Kovač.

Od početka se pak vidjelo da će Kraš ekspres teško izaći na kraj sa Vodoinstalacijom Tunić pa je bilo samo pitanje vremena kada će ”vodoinstalateri” do kraja otvoriti pipu gola protivnika, a dogodilo se to početkom drugog dijela. Osim što je momčad iz Đulovca ponovno pokazala da igra atraktivan nogomet s ovim susretom dobili smo i dokaz da ima i prilično brojne i bučne navijače. I poraženi Kraš ekspres zaslužio je posebno mjesto u ovim redcima. Preciznije, zaslužio ga je Luka Kovač jednim od najljepših golova na turniru.

Moćni OPG Vengert imao je tek lakši trening protiv oslabljenog Bistro Kody-ija. Osim što je osjetno  popravio gol razliku stigao je Vengert i veći dio susreta uigravati ”letećeg vratara” za daljnje izazove koji ga čekaju u nastavku turnira.

 

4.1.

Rezultati:

U – 11:

NK Suhopolje – ŽNK Miljevci 3:0 (bb)

 

U – 13:

NK Mladost Miljevci – ŠN Slatina ll 1:6

 

U – 15:

NK Virovitica – Meštri 3:0 (bb)

MNK Apokalipsa Cvjećarnica Camelia – Surprise 4:0

 

U – 17:

Zoki Slatina – Joga bonitos 0:5

 

Veterani:

Stanje šoka – Pomalo 0:6 (Podmanicki 3, Jagnjić, Vilk)

Baksuzi MK Respect – Dudovo bure Elmat Slatina 4:0 (Kujavić 2, Kovač 2)

 

Seniori:

Vodoinstalacije Tunić Đulovac – Kraš ekspres 8:3 (Tunić, Ivić 3, Tomić 2, Perić 2/L.Kovač, Mejašić, M.Kovač)

C&WB Mistic the room i prijatelji – Restoran Stari podrum 3:0 (bb)

Bistro Kody – OPG Vengert 0:10 (Čavić, Rupčić 2, Ognjenović 2, Šantić 3, Čović, Radinković)

Damir Jukić

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button