DOGAĐANJANASLOVNICA

Izvanredna sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine odgođena za 9. travnja

Na jučer sazvanoj izvanrednoj sjednici Gradskog vijeća Grada Slatine okupilo se 13 gradskih vijećnika koji su trebali razmotriti samo tri točke dnevnog reda te donijeti odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Slatine, o donošenju II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Slatine i o donošenju III. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja grada Slatine.

Budući da na sjednici nije mogao prisustvovati slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, unatoč prijedlogu SDP-ovog vijećnika Dragana Jovanića da se odradi barem prva točka dnevnog reda, prihvaćen je prijedlog gradskog vijećnika Josipa Hetriha iz redova Kluba vijećnika HDZ-HSLS da se izvanredna sjednica odgodi kako bi se o ovim temama raspravljalo u prisutnosti gradonačelnika.

Predsjednik Gradskog vijeća Dario Vrbaslija raspustio je rad jučerašnje izvanredne sjednice Gradskog vijeća te ju odgodio za petak 9. travnja 2021. godine. Sjednica će se održati u velikoj dvorani Hrvatskog doma na adresi Braće Radić 4 u Slatini s početkom u 17 sati.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button