DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Izuzetan uspjeh slatinskih mladih gitarista: Jan Tomac osvojio II., a Filip Jakobek III. nagradu na državnom natjecanju u Jastrebarskom

Proteklog je vikenda, odnosno u subotu, 4. ožujka u Jastrebarskom održano 61. Hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa u I. i II. kategoriji – gitara.

Na ovogodišnjem su državnom natjecanju sudjelovali učenici glazbenih škola iz Zagreba, Samobora, Koprivnice, Karlovca, Pakraca, Požege, Slavonskog Broda, Virovitice, Marije Bistrice, Križevaca, Sesveta, Jastrebarskog, Dugog Sela i Slatine.

Učenik Glazbene škole Milka Kelemena Slatina Jan Tomac osvojio je II. nagradu, dok je učenik Filip Jakobek osvojio III. nagradu!
Jana je za ovo natjecanje pripremio učitelj Siniša Ivček, mag. mus., a Filipa učitelj Alen Vlašiček.

– Izuzetno sam ponosan na sve naše učenike koji se redovito s natjecanja vraćaju u Slatinu s vrhunskim nagradama što je rezultat njihovog talenta, predanog rada i potpore odličnih mentora, – istaknuo je ravnatelj Glazbene škole Milka Kelemena Slatina Antonio Brzica koji je, kao i svima do sada, u ime cijelog školskog kolektiva uputio čestitke na uspjesima Janu i Filipu te njihovim mentorima.
(mf/Izvor: GŠ Milka Kelemena Slatina, prof. Robert Čavlović, mag. mus.)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button