DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Izlet i druženje u prirodi Lions cluba Slatina

Jučer (nedjelja 26. lipnja) su se na Višnjici družili mladi s teškoćama, osobe s invaliditetom i članice Lions kluba Slatina. Tradicionalan je to susret kojeg svake godine priprema i organizira Lions club Slatina, a pod imenom ”Izlet i druženje u prirodi”.

Kako bi uopće svi došli na mjesto sastanka, prekrasnu Pustaru Višnjica, u pomoć oko organiziranja prijevoza Lionsicama su uskočili Gradsko društvo Crvenog križa Slatina i Udruga osoba s invaliditetom Slatina.

Tako se u dubokom hladu zelene Višnjice okupilo oko čak 60 sudionika, mahom korisnika Udruge osoba s invaliditetom, njihovih roditelja i asistenata, članica Lions cluba i njihovih supružnika. Svi oni uživali su u druženju, šetnji, razgledanju ergele i zajedničkom ručku. Kao uspomenu na ovaj još jedan lijepi susret Lionsice su svojim prijateljima darovale majicu s logom kluba. Također svi su dobili grickalice, vodu i sokove, inače donaciju slatinskom klubu od strane Lions cluba Kontesa Nera iz Zagreba. Istu donaciju, inače velikodušni dar Studenca iz Lipika i PomBar Winter Intersnack iz Hercegovca, dobila su djeca iz pet obitelji težeg materijalnog statusa, GD CK Slatina i obitelji izbjegle iz ratom zahvaćene Ukrajine koje su trenutno smještene na Pustari Višnjica.

”Zahvaljujemo se Lions clubu Kontesa Nera na donaciji, a svojim prijateljima se zahvaljujemo na dolasku i prekrasnom druženju u nadi da ćemo se uskoro vidjeti opet” – poručile su slatinske Lionsice.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button