NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Izlagači, požurite, mjesta na Viroexpu je sve manje: Popunjeno je već 50 posto izlagačkog prostora

Gotovo dva mjeseca prije početka 24. međunarodnog sajma gospodarstva, poljoprivrede i obrtništva Viroexpo 2019, izlagački prostor jednog od najznačajnijih gospodarskih sajmova u Hrvatskoj, već je dopola popunjen.

– Do sada smo popunili već 50 posto izlagačkog prostora i molimo još jednom izlagače koji se žele predstaviti na Viroexpu 2019, da požure, jer mjesta je sve manje – istaknuo je Bojan Mijok, direktor Viroexpa.

Ovogodišnji „sajam s dušom“ kako ga vole zvati posjetitelji, održat će se od 15. do 17. ožujka, na novoj lokaciji, nasuprot Visoke škole u Virovitici, u novoj hali Viroexpa koja se gradi sredstvima Ministarstva poljoprivrede, a u sklopu projekta Slavonije, Baranje i Srijema.
I do sada se održavanje sajma u središtu Virovitice, pokazao kao pun pogodak, pa ne treba sumnjati kako će i ove godine kolone posjetitelja doći vidjeti što su to organizatori Viroexpa pripremili. Link za prijavu nalazi se ovdje.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma.
Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Slovenija, a Županija partner Splitsko-dalmatinska županija.


Grad Slatina i ove godine želi ponoviti i poboljšati predstavljanje slatinskih poduzetnika na sajmu te će ponovno s 50% sufinancirati zajednički zatvoreni izložbeni prostor svim izlagačima na zajedničkom štandu.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici da HITNO pošalju povratnu informaciju o potencijalnoj suradnji kroz zajedničko izlaganje uz navedenu pogodnost sufinanciranja izlagačkog prostora na sajmu VIROEXPO 2019.
Prijave možete dostaviti na mail: gradska.uprava@slatina.hr ili info@gras.com.hr, a sve dodatne informacije možete dobiti na tel. (033) 492-220 ili (033)400-414.
(www.vpz.hr, mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button