Home / CRNA KRONIKA / Izgubio nadzor nad zaštitarskim kombijem, oštetio parkirane automobile i lakše ozlijedio pješaka

Izgubio nadzor nad zaštitarskim kombijem, oštetio parkirane automobile i lakše ozlijedio pješaka

U srijedu, 7. kolovoza oko podneva došlo je do prometne nesreće u Ulici Kralja Zvonimira u Slatini, neposredno ispred zgrade gradske uprave. Vozač kombija jedne od zaštitarskih kuća krećući se u smjeru prema centru grada izgubio je nadzor nad vozilom. Tom prilikom došlo je do prelaska kombija u prometnu traku suprotnog smjera i naleta na parkirana vozila ispred zgrade gradske uprave prilikom čega je oštećeno nekoliko osobnih automobila.

Navodno je prilikom izlijetanja lakše ozlijeđen i pješak koji se našao u tom trenutku ispred parkiranih osobnih automobila. Pješaka je zbrinula ekipa hitne medicinske pomoći dok su djelatnici policijske postaje Slatina obavljali uviđaj.

Prometna nesreća mogla je imati i puno gori epilog. Naime, kombi se nakon izlijetanja zaustavio nekoliko desetaka centimetara od skele na kojoj su radnici u tom trenutku radili na obnovi pročelja zgrade gradske uprave. (mk)

x

Check Also

Bagremov med Ćamila Koštrebe iz Lipovca pobjednik je ovogodišnjeg Agroexpa te 14. županijskog i 11. međunarodnog ocjenjivanja meda

Osvojivši 19,40 bodova, bagremov med Ćamila Koštrebe iz Lipovca kod Gradine, pobjednik je ovogodišnjeg Agroexpa ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org