DOGAĐANJANASLOVNICAUncategorized

Izgradnja dječjeg igrališta kod jaslica DV Zeko u Slatini u punom jeku

Danas je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića obišao radove na „Izgradnji dječjeg igrališta kod Dječjeg vrtića Zeko u Slatini“.

Obilasku radova nazočili su i predstavnik izvođača radova TH Gradnja d.o.o. Tomislav Horvat, vlasnica tvrtke MODELARCH d.o.o. Samanta Rešetar u ime stručnog nadzora, te viši savjetnik za gospodarstvo i projekte pri Upravnom odjelu za razvoj Grada Slatine Jurica Culej.

Riječ je o projektu kojim će se izgraditi novo dječje igralište te će se stvoriti kvalitetni uvjeti za igru i boravak djece jasličke dobi na otvorenom. Na taj će se način zadovoljiti potrebe korisnika vrtića, kao i njihovih odgajatelja i roditelja te omogućiti još kvalitetniji boravak u Dječjem vrtiću Zeko.

Radovi se izvode planiranom dinamikom sukladno Ugovoru, a završetak radova očekuje se do prosinca ove godine.

– Ovo je nastavak ulaganja u poboljšanje materijalnih uvjeta za boravak djece u Dječjem vrtiću Zeko. Sanacijom sportske-dvorane, izgradnjom zgrade jaslica te izgradnjom dječjeg igrališta stvorili smo kvalitetnije uvjete za boravak naših najmlađih te im omogućili slobodnu i kreativnu igru uz zadovoljavanje svih sigurnosnih uvjeta, – rekao je gradonačelnik Denis Ostrošić.

Ukupna vrijednost ove investicije Grada Slatine iznosi 43.052,50 eura bez PDV-a, a projekt je sufinanciran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 21.247,45 eura.

25.10.2023. (mf; Foto: Mihaela Feldi)

 „Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade”

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button