DOGAĐANJANASLOVNICAPOLITIKASERVISNE INFORMACIJE

Izbori za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Slatine zakazani za 19. veljače 2023. godine

Gradsko vijeće Grada Slatine donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Slatine koja je stupila na snagu 4. siječnja ove godine.

Izbori će se održati u nedjelju, 19. veljače 2023. godine, a rokovi su počeli teći 5. siječnja 2023. godine od 00,00 sati.

Prijedlozi liste kandidata za izbor članova Vijeća mjesnih odbora moraju biti dostavljeni Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Slatine u roku od 14 dana od dana stupanja na snagu Odluke o raspisivanju izbora za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Slatine, odnosno do 18. siječnja 2023. godine do 24,00 sata.

Potom će Gradsko izborno povjerenstvo Grada Slatine sastaviti i objaviti sve pravovaljano predložene kandidacijske liste i zbirnu listu svih pravovaljano predloženih kandidacijskih lista za izbor članova Vijeća i to za svaki mjesni odbor posebno, a najkasnije do 20. siječnja ove godine do 24,00 sata.

Izborna promidžba počet će teći od dana objave zbirne liste i trajati zaključno do 24,00 sata prije dana održavanja izbora, odnosno do 17. veljače 2023. godine do 24,00 sata.

Glasovanje će se održati 19. veljače 2023. godine od 07,00 do 19,00 sati nakon čega će se zatvoriti birališta, a Gradsko izborno povjerenstvo Grada Slatine će nakon što utvrdi konačne i službene rezultate glasovanja za članove Vijeća mjesnih odbora, iste odmah i objaviti.
Sve detaljnije informacije vezane uz izbore za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Slatine možete potražiti na službenim web stranicama Grada Slatine.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button