DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Iz ponora do raja do posljednjih sekundi i podjele bodova

Svega je bilo večeras u utakmici 9.kola 2.hrvatske malonogometne lige igranoj između domaćina Slatine i novaka u ligi Jakšića. Mogla je Slatina izgubiti sva tri boda s obzirom da je sve do sedam minuta prije kraja bila u prilično nezavidnom položaju od dva gola minusa, a mogla je i slaviti s obzirom na veliki preokret kreiran u razdoblju od spomenute 33. pa do 38.minute kada je golovima Šimeka, Petrinjaka i povratnika Šantića došla pred vrata raja koja im je grubo poprilično s(p)retnim udarcem nekoliko sekundi prije kraja zatvorio gostujući igrač Jurić za konačnih 3:3 i podjelu bodova. Veći dio utakmice lopta je bila u posjedu slatinskih igrača no lukavi i poprilično konkretni gosti uspjeli su iz svoje igre bazirane na čvrstoj obrani zadati i nekoliko udaraca koji su na nesreću domaće ekipe završili u mreži njihova vratara. Ipak niti gostujuća obrana nije mogla izdržati do kraja brojne nalete Slatinčana pa je iz već praktički bezizlazne situacije stigao spomenuti preokret kako rezultatski, a tako i onaj s tribina iz stanja letargije u posvemašnju euforiju koju je na žalost domaće ekipe i spomenute publike brutalno odnijela sama završnica i hrabri gosti iz Jakšića.

SLATINA    3

JAKŠIĆ       3

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 150. Suci: Zoran Stojnović i Domagoj Bošnjak. Strijelci: 0:1 – Solina (6),0:2 –  D.Kovačević (30), 1:2 – Šimek (33), 2:2 – Petrinjak (35), 3:2 – Šantić (38), 3:3 – Jurić (40).

SLATINA: Nikšić, Bočkaj, Vincetić, Jozić, Šimek, Bošnjak, Petrinjak, Vicić, Dmitrović, Spudić, Šantić. Trener: Nikola Miščević

JAKŠIĆ:M. Kovačević, Solina, D.Kovačević, Jurić, Grbeš, Raguž, Banušić, Begić.

dj

Foto: Damir Jukić


Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button