NASLOVNICAOD SVEGA POMALORADIO EMISIJE

Ivana Nikolić kandidatkinja za najljepšu mamu u eteru Radio Slatine

Danas smo u poslijepodnevnom programu Radio Slatine ugostili Ivanu Nikolić, finalisticu za najljepšu mamu Hrvatske. Ivana živi u Voćinu, domaćica je, udata, majka 2 djece i, na prvi pogled, sasvim obična žena. Sasvim slučajno se prijavila na natjecanje za najljepšu mamu Hrvatske, bez ikakvih očekivanja. Neke su stvari najbolje kada se dogode spontano. Ivana se prijavila i nije imala prevelika očekivanja.

– Nastavila sam sa svojom svakodnevicom do dana kada je bio odabir finalistica. Razgovor se odvijao online i kad je završio, prozvali su finalistice, a ja sam mislila da, kada su mene prozvali, da nisam propšla, – kroz smijeh je ispričala Ivana.

Na pitanje kako se osjećala, odgovorila je da u prvi tren nije bila svjesna, ali kasnije kada je dobila podršku bližnjih, bila je jako ponosna. 

Ivana ima veliku ljubav i vještinu prema slastičarstvu. Bavi se izradom neobičnih torti od fondana. To radi u slobodno vrijeme, a to je obično preko noći jer preko dana nema vremena, zbog obiteljskih obveza.

– Suprug mi radi u inozemstvu, tako da sve obiteljske poslove obavljam sama, što ponekad nije nimalo lako. Kad po noći počnem praviti tortu jer jedino tada imam vremena, ponekad to traje i cijelu noć, – kaže Ivana.

San joj je započeti vlastiti slastičarski posao, ali ju je koronavirus malo usporio. Natjecanje za najljepšu mamu Hrvatske prvi put je održano 2016. godine. 2020. nije održano zbog Covida-19, tako da ove godine obilježava petu obljetnicu. Treba naglasiti da kod izbora kandidatkinja nije samo presudan izgled, nego kandidatkinje moraju imati “ono nešto” i naravno sposobnosti i talent, a naša Ivana ga ima.

Izbor za najljepšu mamu Hrvatske će se održati 7. svibnja 2022. u Šibeniku u Kući umjetnosti Arsen. Od ukupno 17 finalistica biraju se dvije pobjednice. Jedna iz mlađe skupine – od 23 do 39 godina (u kojoj je i naša Ivana), a druga iz starije dijamantne skupine od 40 do 53 godine. Svrha natjecanja je prikazati majku kao stup obitelji i društva, prikazati njene osobine, vještine i talente. Ivana Nikolić će biti predstavnica naše Virovitičko-podravske županije. 

Poželjeli smo joj puno uspjeha i bez obzira na ishod, ona je za nas pobjednica. Draga Ivana, donesi nam prekrasne utiske s natjecanja i stvori si uspomenu za cijeli život! Sretno!

Ratka Turk i Juraj Sertić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button