POLITIKA

Ivan Roštaš predstavio izborni program HDZ-a i koalcijskih partnera

Danas je gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš predao gotovo 2300 potpisa podrške za  kandidaturu za novi mandat na mjestu gradonačelnika Slatine.

Tom prigodom održana je i konferencija za novinare na kojoj je između ostalog predstavljen i  izborni program HDZ-a i koalicijskih partnera.

„Glavni ciljevi našeg izbornog programa su i dalje  razvijati konkurentno gospodarstvo, nastaviti sa započetim projektima koji su pripremljeni i imaju građevinske dozvole te u sljedećih 4 godine otvoriti 500-injak novih radnih mjesta. To nam je prvi i najvažniji cilj. Drugi cilj nam je poticati ruralni razvoj  u prigradskim naseljima i treći je povećanje kvalitete života naših građana.“ – rekao je  gradonačelnik Roštaš. Istaknuo je također da se u Programu nalaze razvojni prioriteti, mjere kako ih ostvariti te  desetak strateških projekata: „Sastavni dio našeg programa su preko 30-ak projekata iz akcijskog plana koji je sastavni dio našeg izbornog programa“  – rekao je Roštaš i sumirao cijeli program u jednu rečenicu:

“Slatina kakvu želimo i kako ćemo to ostvariti“.   

Spomenuo je i knjižicu sa ostvarenim projektima u prethodnom razdoblju koju će dobiti svako kućanstvo u Slatini: „Ta knjižica neće imati nikakvo stranačko obilježje. To je ispostava računa našim sugrađanima za proteklih 4 godine i najava onoga što ćemo raditi u sljedećem mandatu“ – rekao je gradonačelnik Roštaš pritom naglasivši da broj prikupljenih potpisa podrške  pokazuje da su naši sugrađani u velikom broju  prepoznali ono što je učinjeno u proteklom razdoblju te da će svojim glasom omogućiti nastavak započetih i planiranih projekata i u sljedeće četiri godine.

Izborni program HDZ-a dostupan je na web stranici www.ivanrostas.eu

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button