DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

IV. susreti foto klubova Slavonije i Baranje

U subotu, 15. lipnja po četvrti put slatinski Foto video klub bio je domaćin sad već tradicionalnih susreta. Na foto susretima uz domaćine su sudjelovali članovi foto i video klubova iz Osijeka, Đakova i Slavonskog broda, ukupno 30-tak sudionika, ljubitelja fotografije.

Susreti su započeli okupljanjem sudionika u EPIcentru Sequoia Slatina. Održan je okrugli stol na temu „AI (slika) vs tradicionalana fotografija“.
Nakon toga su uz stručno vodstvo i obilazak posjetili posjetiteljsko-interpretacijski centar „EPIcentar Sequoia“ gdje ih je pozdravio i poželio dobrodošlicu zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić.
Uslijedio je ručak i okrjepa, a potom su se svi sudionici uputili u Noskovačku Dubravu, odnosno Dravsku priču.
Uz stručno vodstvo obišli su posjetiteljski centar Dravske priču gdje su imali i slobodno vrijeme za fotografiranje i druženje.

Predsjednica Foto video kluba Slatina Nikolina Tomić zahvalila se svima koji su se odazvali na foto susrete uz želju da se susreti održavaju što češće kako bi se razmijenila iskustva i saznanja.

Bilo je to lijepo i opušteno druženje s bezbroj prilika za odličnu fotografiju našeg kraja, te ujedno i turističku promociju.

mf (Tekst: Sunčica Novak Pavličević; Foto: N. Tomić/snp)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button