Home / NAJAVE DOGAĐANJA / „Isusov poeta“ u rodnim Sladojevcima

„Isusov poeta“ u rodnim Sladojevcima

U spomen na 30. obljetnicu tragične smrti te 36. obljetnicu od mlade mise Nenada Mirka Novakovića, u rodnim Sladojevcima bit će predstavljena njegova zbirka pjesama „Isusov poeta“ te blagoslovljena sjenica napravljena u dvorištu njegove rodne kuće.

Dvodnevni program započet će sutra misnim slavljem u 19 sati koje će predvoditi vlč. Krešimir Bulić, župnik Župe bl. A. Stepinca Budaševo i Nenadov kolega iz studenskih dana, dok će pjevanje na Misi animirati župski zbor sv. Barbare Sladojevci i grupa RiM.
Nakon mise zbirku pjesama „Isusov poeta“ Nenada Mirka Novakovića predstavit će njezin urednik Slavko Nedić.

U nedjelju 28. srpnja misno slavlje s početkom u 11 u crkvi sv. Barbare predvodit će župnik domaćin, vlč. Darijo Šimić, koji će nakon nedjeljne svete mise blagosloviti sjenicu uz prigodni program u rodnom dvorištu Nenada Mirka Novakovića. U glazbenom djelu programa nastupiti će: Župski zbor sv. Barbare Sladojevci, glazbena skupina „Vita Nova“ iz Pakraca, duhovni kantautor i glazbenik Josip Ćulumović, kantautor fra Miroslav Petrac i Grupa RiM. Moderator cjelokupnog programa bit će Slavko Nedić s Hrvatske katoličke mreže.
(mf)

 

x

Check Also

Atletska staza u Slatini: Virovitičko-podravska županija i župan Andrović, dali punu potporu Atletskom klub Slatina za dobivanjem atletske staze

Kako su sa županom Igorom Androvićem, što se tiče sporta, zapuhali neki novi, pozitivni vjetrovi, ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org