NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

„Isusov poeta“ u rodnim Sladojevcima

U spomen na 30. obljetnicu tragične smrti te 36. obljetnicu od mlade mise Nenada Mirka Novakovića, u rodnim Sladojevcima bit će predstavljena njegova zbirka pjesama „Isusov poeta“ te blagoslovljena sjenica napravljena u dvorištu njegove rodne kuće.

Dvodnevni program započet će sutra misnim slavljem u 19 sati koje će predvoditi vlč. Krešimir Bulić, župnik Župe bl. A. Stepinca Budaševo i Nenadov kolega iz studenskih dana, dok će pjevanje na Misi animirati župski zbor sv. Barbare Sladojevci i grupa RiM.
Nakon mise zbirku pjesama „Isusov poeta“ Nenada Mirka Novakovića predstavit će njezin urednik Slavko Nedić.

U nedjelju 28. srpnja misno slavlje s početkom u 11 u crkvi sv. Barbare predvodit će župnik domaćin, vlč. Darijo Šimić, koji će nakon nedjeljne svete mise blagosloviti sjenicu uz prigodni program u rodnom dvorištu Nenada Mirka Novakovića. U glazbenom djelu programa nastupiti će: Župski zbor sv. Barbare Sladojevci, glazbena skupina „Vita Nova“ iz Pakraca, duhovni kantautor i glazbenik Josip Ćulumović, kantautor fra Miroslav Petrac i Grupa RiM. Moderator cjelokupnog programa bit će Slavko Nedić s Hrvatske katoličke mreže.
(mf)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button