DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Ista meta isto odstojanje

Jučer su s pripremama za novu natjecateljsku sezonu startali rukometaši Slatine.

Kiša je omela prvotni dogovor da ovaj trening bude održan na stadionu Antuna Tone Butorca gdje će se i provoditi ovaj prvi suhi dio gdje će se puniti pluća i hvatati fizička forma za sve one napore koje iziskuje još jedna natjecateljska sezona u kojoj će se ponovno hvatati sam vrh druge lige, točnije samo prvo mjesto, o čemu su jučer na prvom okupljanju u dvorani srednje škole  obraćajući se igračima otvoreno govorili i treneri Biljana i Viktor Frajhaut.

Dogovoreno je već i odigravanje nekoliko pripremnih utakmica, ali i sudjelovanja na turnirima.

Prva provjera stiže već za nekoliko dana točnije u srijedu 1.rujna i to protiv Virovitice. Nakon toga putuje se u mađarsku Nagykanizsu na odigravanje turnira, a odlazak na još jedan turnir onaj u Požegi gdje će još osim domaćina sudjelovati Osijek i Đakovo planiran je za 11.rujna. Slatinčani će još igrati i sa Borovom (18.rujna), a prvenstvo počinje prvog vikenda u listopadu (2.10).

Momčad Slatine u novu sezonu ulazi oslabljena za dva igrača iz prve postave Martina Lukca i Frana Čurića koji su prešli u Osijek, a od novih lica koji su za sada stigli u slatinski pogon tu je jedno dobro poznato ono Nikole Janečića.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button