DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Iščekivanje ljeta u Dječjem kutku „Veseli sat”

U Dječjem kutku „Veseli sat” u novome prostoru DND-a u Posjetiteljsko-interpretacijskom centru „EPIcentar Sequoia Slatina” već mjesec dana iz subote u subotu volonterke DND-a pripremaju i provode kreativne i zanimljive radionice za djecu.

Inače, Dječji kutak tjedna je aktivnost s djecom od jedne do sedam godina starosti, a dobrodošli su i roditelji te starija (i mlađa) djeca. Voditeljice Dječjega kutka educirane su volonterke Društva “Naša djeca” Slatina, a Dječji kutak za sve je polaznike besplatan.

Uz zabavu i druženje, svi polaznici imaju priliku sudjelovati u kreativnim, likovnim, plesnim, zabavnim i drugim aktivnostima.

Teme radionica su različite i prilagođene su djeci, a budući da se kalendarski približavamo ljetu, u subotu, 18. lipnja, tema je bila „Iščekivanje ljeta”. Na radionici su polaznici izrađivali ljetne motive od kolaža, a spretne ručice izradile su i raznolike te šarene narukvice od perlica od kojih će neke (kako smo doznali) biti poklonjene mamama. Pjevalo se i plesalo, a pojedini sudionici vrlo hrabro uzeli su mikrofon u svoje ruke i pokazali nam svoje neočekivane „solo nastupe” koje su svi rado poslušali, a zatim ih nagradili pljeskom.

DND Slatina poziva svu djecu i roditelje na sljedeće druženje u Dječjem kutku „Veseli sat” već iduću subotu, 25. lipnja od 10:00 sati u prostoru DND-a u zgradi 2 EPIcentra Sequoia.

nm (Izvor: DND Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot