KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

IOŠ Slatina nastavlja s projektom „Najljepši školski vrtovi“

Industrijsko-obrtnička škola nakon dodijeljenih joj dvaju priznanja za „Najljepši školski vrt“, ponovno se prijavila na navedeni natječaj.

Projekt se provodi u suradnji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske radiotelevizije, a na prijedlog voditeljice školskog vrta Industrijsko – obrtničke škole Slatina Ružice Pekar, ovoga je puta prijavljen pojedinačni vrtni element „bunar“.

Najveći dio projekta proveden je u školskoj radionici stolara.
U izradi su sudjelovali učenici 2. razreda zanimanja stolar, Božo i Franjo Jaković, Leon Jakišić, Nino Marinković, Leon Tomašević i David Franjić uz mentorstvo stručnog učitelja Slavena Zelenke.
Učenici su tijekom trajanja projekta reciklirali te je stara odbačena bačva zasjala u novom svjetlu s potpuno novom funkcijom. Potom su primijenili izradu tesarskih spojeva čime su proširili svoju stolarsku struku na tesarsku.
Na kraju su uz projektiranje i oblikovanje proizvoda svoj projekt zaokružili u jednu skladnu cjelinu.

-Rad na izradi zadanog elementa u sklopu projekta je bio zanimljiv, kreativan i dinamičan te s veseljem očekujemo novo priznanje, ali i nove izazove, – istaknuo je Slaven Zelenka, stručni učitelj, mentor.
(mf/Izvor: IOŠ Slatina, Slaven Zelenka, stručni učitelj, mentor)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot